Algemeen nieuws
Opnieuw geen kerstmarkt, maar Wezup toch volop in kerststemming!

De traditionele kerstmarkt in Wezup werd opnieuw afgelast, maar de bewoners halen alles uit de kast om ook dit jaar in het dorpscentrum toch een gezellige  kerstsfeer te creëren.

Lees meer...
 
Douwe Egberts-punten: de voedselbank is er blij mee!
Wie heeft niet ergens een aantal Douwe Egberts-punten liggen? Een aantal waarmee je zelf niets kunt beginnen. Maar ja, je knipt ze wel van het koffiepak af.
Lees meer...
 
Zweeler over Ver....

Voormalig wereldreiziger Ronald Lubberts (39) helemaal gesetteld in de Betuwe. "Ik ben een heel gelukkig mens en heb weinig meer te wensen". Ronald Lubberts heeft jarenlang over de hele wereld gezworven.

Lees meer...
 
Op golfbaan De Gelpenberg en Landal Aelderholt

... roeien varkens de Japanse duizendknoop met wortel en tak uit. Golfclub De Gelpenberg en vakantiepark Aelderholt hebben het al een tijdje aan de stok met de Japanse duizendknoop, de moeder aller onkruid.

Lees meer...
 
Fietspad richting Broekstukkenweg in Zweeloo ...
... gaat door, moet er medio 2023 liggen. Een hartenwens van Matine en Johan Kamps gaat eindelijk in vervulling, de aanleg van een fietspad vanaf de N381 tot aan de Broekstukkenweg in Zweeloo.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 399

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Mieke Brinkhuis uit Aalden wilde zwaluwen graag te hulp schieten ...

...maar veelbelovend project staat in de ijskast. Mieke Brinkhuis lanceerde in 2020 het plan om een huiszwaluwentil in het dorp te plaatsen. “Het gaat niet zo goed met de zwa...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Achter vergane glorie bloeit iets heel moois op

Bouw zes luxe rietgedekte appartementen en vier woningen op voormalig Auto Mekkes-terrein in voorjaar 2022 van start. Aalden is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker....

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Uitbreiding ambulancezorg vanuit locatie Zweeloo

UMCG Ambulancezorg heeft de diensten van de ambulancepost in Zweeloo - die sinds 2020  gehuisvest is naast de brandweerkazerne - aanzienlijk uitgebreid. “We zijn hier gestart met een avonddienst van 15:...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto