Algemeen nieuws
Droombaan Danischa Hobma (16) ligt in de zorg
“Plots stonden al mijn leraren met een grote glimlach op het terras van Grandcafe LiBo….toen wist ik dat ik geslaagd was !” Net als voor veel andere eindexamenkandidaten was het ook voor Danischa Hobma stressen en nog eens stressen.
Lees meer...
 
Thomas Berkhout uit Wezuperbrug (16) ...
... treedt in voetsporen van zijn vader. Groene Lyceum paste perfect bij ambities. De appel valt niet ver van de boom, want over de toekomstdromen van Thomas Berkhout uit Wezuperbrug bestaan geen twijfels: “Ik wil heel graag het sierteeltbedrijf van mijn vader en oom overnemen.”
Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Steeds meer mensen kiezen voor een sport. Goede begeleiding is daarbij erg belangrijk. Koen Willems uit Aalden wil daar zijn beroep van maken. “Ik zou graag op een sportieve manier met kinderen willen werken.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Nicole Hegen kiest voor HBO Verpleegkunde. Nicole Hegen wordt enthousiast van alles wat met biologie en scheikunde te maken heeft, maar puzzelt ook graag met wiskundige formules.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!
Mathijs Kool slaagde afgelopen maand aan het Esdal College in Emmen voor het Atheneum, met profiel Economie en Maatschappij en als keuzevakken Aardrijkskunde en Informatica en Frans als tweede vreemde taal. Voor zijn profielwerkstuk koos Mathijs voor een actueel thema: “Vergrijzing in dorpen in Drenthe en Groningen”.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 389

Zoeken in de site

Laatste nieuws

World Clean-up Day 2021

Komende zaterdag is het weer zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opschoondag komen ruim 180 landen in actie voor een schonere omg...

dinsdag, 14 september 2021

Lees verder

“Onteigening is een barbaars middel en niet van deze tijd”

Bij experts is er veel scepsis. Verplichte onteigening van boeren om daarmee de stikstofcrisis snel op te lossen is onrealistisch, roept weerstand op bij boeren en werkt daardoor alleen maar averech...

dinsdag, 14 september 2021

Lees verder

Het blijft elke keer indrukwekkend...

de landing van een luchtballon....dit keer dichtbij huis. De landing van een luchtballon blijft altijd indrukwekkend. Ook afgelopen week trok het schouwspel aan de dorpsrand van Meppen veel bekijks...

dinsdag, 14 september 2021

Lees verder
Willekeurige foto