Algemeen nieuws
Het schoolplein door de ogen van ...

.....een enthousiaste leerling van cbs De Schutse. "Mijn hart gaat sneller kloppen van dit avontuurlijk schoolplein …….!" Toen er vorig jaar werd aangekondigd dat we een nieuw schoolplein zouden gaan krijgen, werd ik helemaal blij.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

"De school liet me nog even vreselijk schrikken.....!" Mavo met vakkenpakket Economie en als extra vak LO-2, dat is de opleiding waarvoor Lobke is geslaagd. Haar school, het Esdal College aan de Boermarkeweg in Emmen, liet haar nog even vreselijk schrikken, op 10 juni.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Havo-opleiding mooie opstap voor Owen Wesseling naar uniformberoep. Owen Wesseling had zijn zinnen gezet op de opleiding van Handhaving Toezicht en Veiligheid op het Alfa College in Hoogeveen, maar is daar helaas voor uitgeloot. Er was echter wel goed nieuws voor de 15-jairge Meppenaar, want hij slaagde aan het Esdal College in Oosterhesselen voor de mavo-opleiding.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!
Anouk Alting kiest voor studie Kind & Educatie. Anouk Alting start na de zomervakantie met de opleiding Pedagogisch Management Kind en Educatie aan het Windesheim in Zwolle. Organiseren, leidinggeven en adviseren in een werkomgeving waarin kinderen van 0 tot 16 jaar centraal staan. Dat is volgens Anouk kort samengevat het hoofdthema van de opleiding.
Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Aaron Kort (17) gaat uitdagend school- en sportseizoen tegemoet. Voor Aaron Kort liggen er komend seizoen meerdere uitdagingen in het verschiet. De 17-Aaldenaar kiest na de succesvolle afronding van de mavo-opleiding aan het Esdal College in Emmen voor de vervolg-opleiding Sport en Bewegen aan het Alfa College in Assen.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 389

Zoeken in de site

Laatste nieuws

World Clean-up Day 2021

Komende zaterdag is het weer zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opschoondag komen ruim 180 landen in actie voor een schonere omg...

dinsdag, 14 september 2021

Lees verder

“Onteigening is een barbaars middel en niet van deze tijd”

Bij experts is er veel scepsis. Verplichte onteigening van boeren om daarmee de stikstofcrisis snel op te lossen is onrealistisch, roept weerstand op bij boeren en werkt daardoor alleen maar averech...

dinsdag, 14 september 2021

Lees verder

Het blijft elke keer indrukwekkend...

de landing van een luchtballon....dit keer dichtbij huis. De landing van een luchtballon blijft altijd indrukwekkend. Ook afgelopen week trok het schouwspel aan de dorpsrand van Meppen veel bekijks...

dinsdag, 14 september 2021

Lees verder
Willekeurige foto