Algemeen nieuws
Warm onthaal voor vluchtelingenkinderen ...

... bij obs De Smeltkroes in Aalden. Een groep van 27 vluchtelingenkinderen krijgt sinds begin deze maand onderwijs op obs De Smeltkroes in Aalden.

Lees meer...
 
Energiecafé Aalden afgelast vanwege corona
De bijeenkomst van Energiecafé Aalden, die op de agenda stond voor 22 november a.s., is afgelast vanwege het Coronavirus. Wanneer de situatie is verbeterd zal er door stichting Energietransitie van A(alden) tot Z(weeloo) een nieuwe datum worden vastgesteld.
 
Bruggetje Gebbeveensweg wordt vervangen ...

... Wezuperbrug moet nog even wachten. Bouwwerken hebben niet het eeuwige leven; groot onderhoud zorgt voor toekomstbestendigheid.

Lees meer...
 
Ik zoek een bijbaantje......
Mijn naam is Jan Elzo Moedt. Ik ben 18 jaar, woon in Aalden en ben op zoek naar een bijbaantje voor in het weekend en eventueel op de dinsdag- en vrijdagavond.
Lees meer...
 
Hij komt, hij komt ....

Of beter gezegd: hij is al aan het komen…. De Recycle Sint! Een groene sint, in Aalden in de gedaante van Beatrix Copier, Gealma Snippe en Anke Kamman.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 399

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Mieke Brinkhuis uit Aalden wilde zwaluwen graag te hulp schieten ...

...maar veelbelovend project staat in de ijskast. Mieke Brinkhuis lanceerde in 2020 het plan om een huiszwaluwentil in het dorp te plaatsen. “Het gaat niet zo goed met de zwa...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Achter vergane glorie bloeit iets heel moois op

Bouw zes luxe rietgedekte appartementen en vier woningen op voormalig Auto Mekkes-terrein in voorjaar 2022 van start. Aalden is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker....

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Uitbreiding ambulancezorg vanuit locatie Zweeloo

UMCG Ambulancezorg heeft de diensten van de ambulancepost in Zweeloo - die sinds 2020  gehuisvest is naast de brandweerkazerne - aanzienlijk uitgebreid. “We zijn hier gestart met een avonddienst van 15:...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto