Algemeen nieuws
Boosheid na vandalisme in speeltuin Brinkmaten
De verontwaardiging is groot bij Dorpsbelangen Aalden en vrijwilligers nadat vandalen zich in de speeltuin nabij de Brinkmaten hebben misdragen. “Zinloos en triest dat men vernielingen aanricht op dit mooie speeldomein waar kinderen zoveel plezier beleven”, zegt een woordvoerder van Dorpsbelangen.
Lees meer...
 
Wees welkom in Zweeler kerk
Een dag na de versoepelingen kregen we ook meer ruimte in de kerk. Na wat verplaatsen van de kerkbanken kwam de koffietafel weer terug, zodat er na afloop van de dienst ook ruimte was voor een gezellig nagesprek.
Lees meer...
 
Gerrit Wiebing (87) brengt wekelijks nog met veel plezier de dorpskrant rond

Ondanks zijn leeftijd van 87 jaar brengt Gerrit Wiebing nog wekelijks in Zweeloo en in Benneveld Oes Eig’n Kraantien rond. Lekker vitaal blijven, was 2011 Wiebings insteek. Zonder blikken of blozen laadt Wiebing tien jaar later - iedere dinsdag – nog steeds de tas vol met de nieuwste editie van de dorpskrant.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Een groene werkomgeving waar werkplezier op nummer 1 staat. Zo ziet het globale toekomstplaatje van Ghydo Vrielink uit Benneveld er ongeveer uit. Met zijn diploma Kaderberoepsgerichte Leerweg (kb) aan het Terra College in Emmen heeft de 15-jarige Ghydo al een belangrijke eerste stap gezet.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!
Norah Naber behaalde afgelopen week aan het Hondsrug College in Emmen het havo-diploma.De 17-jarige studente uit Zweeloo koos voor het vakkenpakket Economie en Maatschappij met de vakken Aardrijkskunde en Bewegen en Sport en Maatschappij. Norah kijkt met een goed gevoel terug op de 5-jarige studie en het examen.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 389

Zoeken in de site

Laatste nieuws

World Clean-up Day 2021

Komende zaterdag is het weer zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opschoondag komen ruim 180 landen in actie voor een schonere omg...

dinsdag, 14 september 2021

Lees verder

“Onteigening is een barbaars middel en niet van deze tijd”

Bij experts is er veel scepsis. Verplichte onteigening van boeren om daarmee de stikstofcrisis snel op te lossen is onrealistisch, roept weerstand op bij boeren en werkt daardoor alleen maar averech...

dinsdag, 14 september 2021

Lees verder

Het blijft elke keer indrukwekkend...

de landing van een luchtballon....dit keer dichtbij huis. De landing van een luchtballon blijft altijd indrukwekkend. Ook afgelopen week trok het schouwspel aan de dorpsrand van Meppen veel bekijks...

dinsdag, 14 september 2021

Lees verder
Willekeurige foto