Algemeen nieuws
De Schutse heeft nieuw schoolplein met veel speelruimte :

“We kunnen dit ook gebruiken als extra schoollokaal”! Spetterende opening : laarzen, regenjassen, poncho’s en paraplu’s waren dankzij fraaie waterboog brandweer Zweeloo niet voor niets meegenomen.

Lees meer...
 
Wezup steekt handen uit mouwen tijdens Nationale Natuurwerkdag 2021

Het is voor velen een traditie: de Nationale Natuurwerkdag op de eerste zaterdag van november. Na vele jaren is dit evenement uitgegroeid tot de grootste vrijwilligersactie in het groen in Nederland. Afgelopen zaterdag was alweer de 21e editie.

Lees meer...
 
Henk (74) en Ineke (75) Bolk uit Nieuw-Weerdinge
... na vijftig jaar terug op plek van huwelijksaanzoek. Henk Bolk ging vijftig jaar geleden aan de voet van de monumentale Jantina Hellingmolen in Aalden op één knie voor zijn grote liefde Ineke Schoonbeek.
Lees meer...
 
Gezellig naar het energiecafé Aalden

Zet mensen samen aan een tafel en heb het over energie, dan ontstaat er altijd een levendig gesprek. Iedereen is er op z’n eigen manier mee bezig en weet uit ervaring er wel wat over te vertellen.

Lees meer...
 
Dorcas voedselactie 31 oktober-7 november

Ook dit jaar willen wij graag uw aandacht vragen voor het volgende. In Aalden/Zweeloo doen wij al jaren mee om in de maand november voedselpakketten in te zamelen voor arme mensen in Oost-Europa.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 399

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Mieke Brinkhuis uit Aalden wilde zwaluwen graag te hulp schieten ...

...maar veelbelovend project staat in de ijskast. Mieke Brinkhuis lanceerde in 2020 het plan om een huiszwaluwentil in het dorp te plaatsen. “Het gaat niet zo goed met de zwa...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Achter vergane glorie bloeit iets heel moois op

Bouw zes luxe rietgedekte appartementen en vier woningen op voormalig Auto Mekkes-terrein in voorjaar 2022 van start. Aalden is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker....

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Uitbreiding ambulancezorg vanuit locatie Zweeloo

UMCG Ambulancezorg heeft de diensten van de ambulancepost in Zweeloo - die sinds 2020  gehuisvest is naast de brandweerkazerne - aanzienlijk uitgebreid. “We zijn hier gestart met een avonddienst van 15:...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto