Algemeen nieuws
Recycle Sint

Waarom nieuw kopen als je ook kunt ruilen? Koop decemberspeelgoed op tijd!

Lees meer...
 
Uitnodiging ingebruikname info-app Zweeler kerk

Hierbij nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de feestelijke ingebruikname van de nieuwontwikkelde app van de Zweeler kerk op vrijdag 15 oktober 16.00 uur.

Lees meer...
 
Hondsrug Drenthe “een tijdloos kwartetspel”

Spelenderwijs het verhaal van Hondsrug Drenthe ontdekken! Hoe kun je beter de Hondsrug ontdekken dan met een oer-Hollands kwartetspel?

Lees meer...
 
Bewoners van het asielzoekerscentrum ....

... fietsen met een speciale bakfiets door het dorp en poetsen er lustig op los. Bewoners van het asielzoekerscentrum in Aalden poetsen er flink op los om alles in onze dorpen netjes te houden.

Lees meer...
 
Onthulling gedenkteken Arch B. Luper te Anne de Vries Hoek
Op 7 mei 1944 stortte de Amerikaanse piloot Arch B. Luper neer in de omgeving van Meppen. Zijn vliegtuig (een P-51B) kwam neer in het bos aan de Mepperstraat ten westen van het dorp, Luper zelf met ongeopende parachute tussen het bedoelde bos en Meppen.
Lees meer...
 
Dankzij debuutroman “Een leven op wielen” ...
... vond Claudia Stinne de liefde.Dat ze dankzij haar debuutroman “Een leven op wielen” haar levenspartner zou vinden, had auteur Claudia Stinne uit Aalden niet durven dromen. Toch werd dat waarheid.
Lees meer...
 
Opbrengst boekenmarkt voor Zwembad Zweeloo
In samenwerking met De Aelder Meent organiseerde Zwembad Zweeloo op 18 september j.l. de boekenmarkt. Onder prachtige weersomstandigheden vond dit evenement plaats op het zwembadterrein.
Lees meer...
 
Klaverjasclub De Joker is gestart ...

... met nieuwe competitie, maar zet ook winnaars van seizoen 2019/2020 nog even in het zonnetje. Klaverjasclub “De Joker” legde woensdag 15 september weer het eerste kaartje van het seizoen 2021-2022 na het uitbreken van de coronacrisis.

Lees meer...
 
Melktap Koops in Benneveld

Aan de Broeklanden 15 in Benneveld staat niet zomaar een tuinhuisje. Het is een locatie waar onder meer zelfgemaakte yoghurt, kefir, vla en meer producten worden aangeboden.

Lees meer...
 
World Clean-up Day 2021

Komende zaterdag is het weer zover: World Cleanup Day 2021. Tijdens deze wereldwijde opschoondag komen ruim 180 landen in actie voor een schonere omgeving.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 195

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Recycle Sint

Waarom nieuw kopen als je ook kunt ruilen? Koop decemberspeelgoed op tij...

dinsdag, 12 oktober 2021

Lees verder

Uitnodiging ingebruikname info-app Zweeler kerk

Hierbij nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de feestelijke ingebruikname van de nieuwontwikkelde app van de Zweeler kerk op vrijdag 15 oktober 16.00 uur...

dinsdag, 12 oktober 2021

Lees verder

Hondsrug Drenthe “een tijdloos kwartetspel”

Spelenderwijs het verhaal van Hondsrug Drenthe ontdekken! Hoe kun je beter de Hondsrug ontdekken dan met een oer-Hollands kwa...

dinsdag, 12 oktober 2021

Lees verder
Willekeurige foto