Algemeen nieuws
Mieke Brinkhuis uit Aalden wilde zwaluwen graag te hulp schieten ...
...maar veelbelovend project staat in de ijskast. Mieke Brinkhuis lanceerde in 2020 het plan om een huiszwaluwentil in het dorp te plaatsen. “Het gaat niet zo goed met de zwaluw.
Lees meer...
 
Achter vergane glorie bloeit iets heel moois op

Bouw zes luxe rietgedekte appartementen en vier woningen op voormalig Auto Mekkes-terrein in voorjaar 2022 van start. Aalden is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker.

Lees meer...
 
Uitbreiding ambulancezorg vanuit locatie Zweeloo
UMCG Ambulancezorg heeft de diensten van de ambulancepost in Zweeloo - die sinds 2020  gehuisvest is naast de brandweerkazerne - aanzienlijk uitgebreid. “We zijn hier gestart met een avonddienst van 15:00 uur tot 23:00 uur, maar inmiddels hebben we deze uitgebreid met een tweede dienst van 7.00 tot 15.00 uur.
Lees meer...
 
Inzamelactie leverde liefst 152.300 punten op!
Verzamelde DE-waardepunten afgeleverd bij de voedselbank. De oproep in Oes Eig’n Kraantien en in het kerkblad De Zandloper om DE-punten in te leveren bij Giny Sulman, heeft een geweldig resultaat gehad.
Lees meer...
 
Horeca in coronacrisis toont initiatief en veerkracht

Auto Escape Room bij Grandcafe LiBo : zoek de schuilplaats van voortvluchtige maffiosi en geniet van een driegangendiner! Inwoners samenbrengen en een gezellige tijd bezorgen, onder het genot van een hapje en of drankje met lekkere muziek op de achtergrond.

Lees meer...
 
Laat de banken met rust …
... want je kunt er heerlijk op zitten, tot rust komen en genieten van het mooi landschappelijke uitzicht! Wat is het toch een feest om in Aalden te mogen wonen.
Lees meer...
 
Het dierenkampje Zweeloo is een hertenschuilhut rijker!
De herten die in het dierenkampje verblijven hadden eigenlijk geen echte schuilplek. In de natuur is het voor een hert belangrijk dat het overzicht heeft over de omgeving en kiest de schuilplek daar op uit.
Lees meer...
 
Bhv2Day.nl zorgt niet alleen voor bedrijfshulpverlening:
... 'ook alles op gebied van arbo en milieu'. Gerwin Tiems en Melissa Gnodde verhuizen met Bhv2Day.nl naar een toplocatie in Oosterwolde, maar blijven wonen op een daalders plekje in Aalden.
Lees meer...
 
Murèl Becker: “G'day mates aan de andere kant van de aardbol.

This is a way to say “hello!”  Wereldreiziger uit Aalden nog aan het dubben of ze straks in Nederland blijft ..."Ik houd alle opties open". Backpacken in Australië : voor Murèl Becker uit Aalden kwam in 2019 een langgekoesterde droom uit.

Lees meer...
 
Jaaroverzicht 2021 OEK - november en december

Door de coronacrisis opnieuw een jaar dat we niet snel zullen vergeten. We blikken terug op het nieuws uit onze Zweeler dorpen waar we dit jaar mee bezig waren. In vogelvlucht het nieuwsjaar 2021!

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 200

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Mieke Brinkhuis uit Aalden wilde zwaluwen graag te hulp schieten ...

...maar veelbelovend project staat in de ijskast. Mieke Brinkhuis lanceerde in 2020 het plan om een huiszwaluwentil in het dorp te plaatsen. “Het gaat niet zo goed met de zwa...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Achter vergane glorie bloeit iets heel moois op

Bouw zes luxe rietgedekte appartementen en vier woningen op voormalig Auto Mekkes-terrein in voorjaar 2022 van start. Aalden is bijna een schitterend nieuwbouwplan rijker....

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder

Uitbreiding ambulancezorg vanuit locatie Zweeloo

UMCG Ambulancezorg heeft de diensten van de ambulancepost in Zweeloo - die sinds 2020  gehuisvest is naast de brandweerkazerne - aanzienlijk uitgebreid. “We zijn hier gestart met een avonddienst van 15:...

dinsdag, 18 januari 2022

Lees verder
Willekeurige foto