Algemeen nieuws
Hoe leuk is dat? ....

…….  Boeren en tuinders pakken uit. Dat is de aanhef van een flyer, uitgebracht door de boerenorganisatie LTO Noord Coevorden Emmen West, waarin twee boerderijroutes worden aangeboden.

Lees meer...
 
Oldtimerliefhebber Jan Klasen uit Wezuperbrug ...
... koestert onverwoestbare Fiat-tractoren. Fanatieke liefhebbers van oldtimer Fiat tractoren kwamen afgelopen zaterdag ogen te kort op de Zuidoost-Drentse wegen. De Fiat CNH Tractorclub organiseerde de jaarlijkse toertocht met start- en finishplaats bij oldtimerliefhebber Jan Klasen uit Wezuperbrug.
Lees meer...
 
Droombaan Danischa Hobma (16) ligt in de zorg
“Plots stonden al mijn leraren met een grote glimlach op het terras van Grandcafe LiBo….toen wist ik dat ik geslaagd was !” Net als voor veel andere eindexamenkandidaten was het ook voor Danischa Hobma stressen en nog eens stressen.
Lees meer...
 
Thomas Berkhout uit Wezuperbrug (16) ...
... treedt in voetsporen van zijn vader. Groene Lyceum paste perfect bij ambities. De appel valt niet ver van de boom, want over de toekomstdromen van Thomas Berkhout uit Wezuperbrug bestaan geen twijfels: “Ik wil heel graag het sierteeltbedrijf van mijn vader en oom overnemen.”
Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Steeds meer mensen kiezen voor een sport. Goede begeleiding is daarbij erg belangrijk. Koen Willems uit Aalden wil daar zijn beroep van maken. “Ik zou graag op een sportieve manier met kinderen willen werken.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Nicole Hegen kiest voor HBO Verpleegkunde. Nicole Hegen wordt enthousiast van alles wat met biologie en scheikunde te maken heeft, maar puzzelt ook graag met wiskundige formules.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!
Mathijs Kool slaagde afgelopen maand aan het Esdal College in Emmen voor het Atheneum, met profiel Economie en Maatschappij en als keuzevakken Aardrijkskunde en Informatica en Frans als tweede vreemde taal. Voor zijn profielwerkstuk koos Mathijs voor een actueel thema: “Vergrijzing in dorpen in Drenthe en Groningen”.
Lees meer...
 
Het schoolplein door de ogen van ...

.....een enthousiaste leerling van cbs De Schutse. "Mijn hart gaat sneller kloppen van dit avontuurlijk schoolplein …….!" Toen er vorig jaar werd aangekondigd dat we een nieuw schoolplein zouden gaan krijgen, werd ik helemaal blij.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

"De school liet me nog even vreselijk schrikken.....!" Mavo met vakkenpakket Economie en als extra vak LO-2, dat is de opleiding waarvoor Lobke is geslaagd. Haar school, het Esdal College aan de Boermarkeweg in Emmen, liet haar nog even vreselijk schrikken, op 10 juni.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Havo-opleiding mooie opstap voor Owen Wesseling naar uniformberoep. Owen Wesseling had zijn zinnen gezet op de opleiding van Handhaving Toezicht en Veiligheid op het Alfa College in Hoogeveen, maar is daar helaas voor uitgeloot. Er was echter wel goed nieuws voor de 15-jairge Meppenaar, want hij slaagde aan het Esdal College in Oosterhesselen voor de mavo-opleiding.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 192

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Hoe leuk is dat? ....

…….  Boeren en tuinders pakken uit. Dat is de aanhef van een flyer, uitgebracht door de boerenorganisatie LTO Noord Coevorden Emmen West, waarin twee boerderijroutes worden aan...

dinsdag, 27 juli 2021

Lees verder

Oldtimerliefhebber Jan Klasen uit Wezuperbrug ...

... koestert onverwoestbare Fiat-tractoren. Fanatieke liefhebbers van oldtimer Fiat tractoren kwamen afgelopen zaterdag ogen te kort op de Zuidoost-Drentse wegen. De Fiat CNH Tractorclub organiseerde de jaarlijkse toertocht met start- en fini...

dinsdag, 20 juli 2021

Lees verder

Droombaan Danischa Hobma (16) ligt in de zorg

“Plots stonden al mijn leraren met een grote glimlach op het terras van Grandcafe LiBo….toen wist ik dat ik geslaagd was !” Net als voor veel andere eindexamenkandidaten was het ook voor Danischa Hobma stressen ...

dinsdag, 13 juli 2021

Lees verder
Willekeurige foto