Algemeen nieuws
Darling-Dog-Store heeft eigen Dierenhoekje bij Creannetta
Thalita Daling van Darling-Dog-Store in Zwiggelte heeft sinds afgelopen week haar eigen Darling Dierenhoekje in het winkelpand van Creannetta aan de Aelderstraat 44. “Voor mij super spannend en een nieuw avontuur”, zegt de voedingsdeskundige voor honden.
Lees meer...
 
Jan en Hanna: echtpaar op wie leeftijd geen vat krijgt

Diamanten bruidspaar Dolfing verrast door muzikaal optreden buren. Jan en Hanna Dolfing uit Zweeloo werden maandag behoorlijk verrast. Eerst met een feestelijk versierde woning, veel felicitaties en in de middag kwam loco-burgermeester Jeroen Huizing het diamanten bruidspaar persoonlijk feliciteren.

Lees meer...
 
Activiteit Hemelvaartsdag PKN Aalden

Namens de kerk van Aalden hebben Hilly Popken en Anke Kamman iets georganiseerd op Hemelvaartsdag. “We deden het wel vaker, maar de laatste jaren gebeurde het niet meer,” aldus de beide vrouwen, “dat we op Hemelvaartsdag een vroege wandeling organiseerden, met afsluitend een ontbijt, en een kerkdienst.”

Lees meer...
 
Donkere wolken hangen boven het Tiny House plan in Aalden

Initiatiefnemers doen ultieme poging om gemeenteraad te overtuigen van nut en noodzaak van park. Initiatiefnemers van het bouwplan Tiny House park De Molenesch in Aalden nemen geen genoegen met de afwijzing van de gemeente Coevorden om mee te werken de plannen verder te ontwikkelen.

Lees meer...
 
Koningsdag 2021 : Een prachtige en zonnige dag!

Wat was het dinsdag 27 april een prachtige, zonnige dag. In totaal 25 gezinnen hadden zich aangemeld voor de fotopuzzeltocht. Wat hebben we hierop enthousiaste reacties gehad. Leuk om te horen dat ook de Knooppunt Fietsroute is gefietst.

Lees meer...
 
Möpper likeurtje van de Palms
Jolanda Stultiens : “Een likeurtje met zo’n verhaal spreekt mensen altijd aan”. Möpper likeurtje van de Palms : een lekkernij die je móet je proeven !Bijna elk dorp heeft wel een eigen likeurtje, jam of bier. Meppen had dat tot dusverre nog niet. Met de introductie van ’t Möpper likeurtje van de Palms is dat nu rechtgezet.
Lees meer...
 
Realisatie nieuw schoolplein basisschool De Schutse

In de afgelopen weken is er hard gewerkt door ouders, dorpsgenoten en professionals om een nieuw schoolplein te realiseren. Een nieuw schoolplein waarbij bewegen, het buiten leren en de groene aankleding zeer belangrijke factoren zijn.

Lees meer...
 
Allround brandweerman Harry Smit (61) krijgt Koninklijke onderscheiding

Harry en Zwaantje voelen zich – samen met hondje Cosita – helemaal thuis aan Middendorpsstraat in Meppen. Harry Smit kreeg vorige week maandag bij zijn woonhuis in Meppen een groots onthaal. De 61-jarige Smit ontving een koninklijke onderscheiding vanwege zijn grote verdiensten voor de vrijwillige brandweer in De Krim en zijn betrokken rol in de samenleving.

Lees meer...
 
Santé Haarmode heeft een nieuwe collega!
Wij verwelkomen Aletta Wijnands in ons team. Aletta heeft 20 jaar allround kapperservaring. Waarvan 11 jaar een eigen salon te hebben gehad. Ze komt ons team versterken op de maandag en donderdag.
Lees meer...
 
Politieman Oebel Ubels (66) zwaait af na 46 jaar:

‘Ik sluit een imposant hoofdstuk uit mijn leven af’. Een half mensenleven diende Oebel Ubels in diverse functies de politie. De 66-jarige Meppenaar zwaaide afgelopen vrijdag met een voldaan gevoel af.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 189

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Darling-Dog-Store heeft eigen Dierenhoekje bij Creannetta

Thalita Daling van Darling-Dog-Store in Zwiggelte heeft sinds afgelopen week haar eigen Darling Dierenhoekje in het winkelpand van Creannetta aan de Aelderstraat 44. “Voor mij super spannend en een nieuw avo...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder

Jan en Hanna: echtpaar op wie leeftijd geen vat krijgt

Diamanten bruidspaar Dolfing verrast door muzikaal optreden buren. Jan en Hanna Dolfing uit Zweeloo werden maandag behoorlijk verrast. Eerst met een feestelijk versierde woning, veel felicitaties en in de middag kwam lo...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder

Activiteit Hemelvaartsdag PKN Aalden

Namens de kerk van Aalden hebben Hilly Popken en Anke Kamman iets georganiseerd op Hemelvaartsdag. “We deden het wel vaker, maar de laatste jaren gebeurde het niet meer,” aldus de beide v...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder
Willekeurige foto