Algemeen nieuws
Wezup steekt handen uit mouwen tijdens Nationale Natuurwerkdag 2021

Het is voor velen een traditie: de Nationale Natuurwerkdag op de eerste zaterdag van november. Na vele jaren is dit evenement uitgegroeid tot de grootste vrijwilligersactie in het groen in Nederland. Afgelopen zaterdag was alweer de 21e editie.

Lees meer...
 
Henk (74) en Ineke (75) Bolk uit Nieuw-Weerdinge
... na vijftig jaar terug op plek van huwelijksaanzoek. Henk Bolk ging vijftig jaar geleden aan de voet van de monumentale Jantina Hellingmolen in Aalden op één knie voor zijn grote liefde Ineke Schoonbeek.
Lees meer...
 
Gezellig naar het energiecafé Aalden

Zet mensen samen aan een tafel en heb het over energie, dan ontstaat er altijd een levendig gesprek. Iedereen is er op z’n eigen manier mee bezig en weet uit ervaring er wel wat over te vertellen.

Lees meer...
 
Dorcas voedselactie 31 oktober-7 november

Ook dit jaar willen wij graag uw aandacht vragen voor het volgende. In Aalden/Zweeloo doen wij al jaren mee om in de maand november voedselpakketten in te zamelen voor arme mensen in Oost-Europa.

Lees meer...
 
Van Hilversum naar Oud-Aalden: Hans Roos en Wilma Donker

Al geruime tijd geleden speelden we met het idee om een woonruimte te zoeken in een meer landelijk gelegen omgeving. We hebben heel wat weekenden besteed aan onze zoektocht.

Lees meer...
 
Diefstal plaatsnaambord Benneveld
Is het hebzucht of vernielzucht? Feit is dat in de nacht van vrijdag op zaterdag een plaatsnaambord van Benneveld op hardhandige wijze een kopje kleiner is gemaakt.
Lees meer...
 
Unieke dag voor nazaten van Willem Ruinemans en Grietje Warmolts
Vijf broers en vijf zussen na ruim twintig jaar terug in ouderlijk huis aan Klooster 2 in Zweeloo. Terug naar de roots, terug waar de plek waar ze zijn geboren en getogen.
Lees meer...
 
Nationale natuurwerkdag 2021
Op nationale natuurwerkdag groot onderhoud aan ven nabij de "Dove Wander" en het verlengde van de Veendijk in Wezup.
Lees meer...
 
Spooktocht

Vrijdag 29 oktober a.s. organiseert L.O.L. Kinderopvang een spooktocht. Wij gebruiken hiervoor vanaf 17.00 uur het trimbosje achter de sporthal.

Lees meer...
 
Recycle Sint

Waarom nieuw kopen als je ook kunt ruilen? Koop decemberspeelgoed op tijd!

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 197

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Cbs De Schutse doet mee aan de Schoenendoosactie

In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom vragen wij u om mee te doen aan de Schoenendoosactie. We geven kinderen ver weg een schoenendoos vol...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

Onderhoud bos Witte Zand Meppen

De komende tijd zal er onderhoud plaatsvinden aan ons bos aan de Middendorpstraat – Bollekuilenweg (achter de Camping ’t Witte Zand in Meppen). Gezien de omvang zal dit machinaal gebeure...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

Compleet vernieuwde verkoopactie VV Sweel

De gezamenlijke verkoopactie van VV Sweel is al jaren een traditie, gezellig samen de deuren langs om huis aan huis lekkernijen te verkopen met als doel een mooie opbrengst voor VV ...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder
Willekeurige foto