Algemeen nieuws
Epke en Tineke Wiersma hebben ....

 ....hechte band met het  kerkje van Zweelo. Van huis uit zijn Epke en Tineke Wiersma kerkelijk opgevoed, Tineke vanuit een Katholiek gezin en Epke uit een Nederlands Hervormd gezin.

Lees meer...
 
Aangepaste Dodenherdenking in Zweeloo

Ten gevolge van de maatregelen rondom de Covid-19 pandemie zal er dit jaar op 4 mei in Zweeloo wederom geen reguliere Dodenherdenking plaats kunnen vinden.

Lees meer...
 
Sweel 4 verrast Willem en Janneke Oosting

Voor het vriendenteam van Sweel 4 is het vanzelfsprekend dat je teamgenoten ook buiten het veld helpt als dat nodig is. Spelers van Sweel 4 reisden afgelopen week voor een dankbaar en mooi klusje naar Willem en Janneke Oosting in Westerbork.

Lees meer...
 
Even voorstellen:

Peter Vlas en Egbert Hidding nemen zitting in de “4 mei commissie”. Zowel Peter Vlas als Egbert Hidding zijn gevraagd om in de “4 mei commissie” plaats te nemen. Hieronder volgt een korte kennismaking met de beide inwoners uit Zweeloo.

Lees meer...
 
Creannetta
Creannetta dankzij flinke uitbreiding ook via achterzijde bereikbaar. Creannetta heeft dankzij een interne verbouwing niet alleen de winkeloppervlakte vergroot, maar is vanaf woensdag ook bereikbaar vanaf het parkeerterrein van de Coop.
Lees meer...
 
Weidevogelnestbescherming Oosterhesselen

Het weidevogelseizoen 2021 is weer begonnen. Op vrijdagmiddag 19 maart werd in Zwinderen het eerste kievitslegsel gevonden.

Lees meer...
 
Epke en Tineke Wiersma hebben geen spijt én heimwee:

“Aan de Oude Meerdijk in Emmen deed zich een mooie kans voor om ‘nog een keer’ te bouwen naar onze smaak en wensen”. Epke en Tineke Wiersma denken zeker terug aan hoe fijn het was, de woonboerderij aan De Wheem in Zweeloo, het vertrouwde buurtje, de lieve buren.

Lees meer...
 
Week van Tweedehands Textiel:

imago tweedehands kleding steeds minder stoffig. Kleding weer emotionele waarde geven, mensen bewust maken van het belang van hergebruik en de wegwerpcultuur een halt toe roepen.

Lees meer...
 
Indrukwekkende herdenking in besloten kring

Bloemenlegging plaquette Franse parachutisten Wezuperbrug. Afgelopen zaterdag – 10 april - was het exact 76 jaar geleden dat de gemeente Zweeloo werd bevrijd door de geallieerden. Na vijf jaren van bezetting kon een ieder weer vrij zijn en gaan en staan waar men wilde, zonder in angst te hoeven leven opgepakt of doodgeschoten te worden.

Lees meer...
 
Veilig Verkeer Nederland: breng kinderen met de fiets naar school
Veilig Verkeer Nederland (VVN) roept ouders op om kinderen met de fiets naar school te brengen. Op die manier wordt de verkeersveiligheid rond scholen verbeterd en leren kinderen om zelfstandig aan het verkeer deel te nemen, zegt VVN.
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 189

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Darling-Dog-Store heeft eigen Dierenhoekje bij Creannetta

Thalita Daling van Darling-Dog-Store in Zwiggelte heeft sinds afgelopen week haar eigen Darling Dierenhoekje in het winkelpand van Creannetta aan de Aelderstraat 44. “Voor mij super spannend en een nieuw avo...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder

Jan en Hanna: echtpaar op wie leeftijd geen vat krijgt

Diamanten bruidspaar Dolfing verrast door muzikaal optreden buren. Jan en Hanna Dolfing uit Zweeloo werden maandag behoorlijk verrast. Eerst met een feestelijk versierde woning, veel felicitaties en in de middag kwam lo...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder

Activiteit Hemelvaartsdag PKN Aalden

Namens de kerk van Aalden hebben Hilly Popken en Anke Kamman iets georganiseerd op Hemelvaartsdag. “We deden het wel vaker, maar de laatste jaren gebeurde het niet meer,” aldus de beide v...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder
Willekeurige foto