Algemeen nieuws
Bridgeclub Lodgi houdt kaarten voorlopig op zak
Bij bridgeclub Lodgi houden ze de kaarten voorlopig op zak. De leden van de 83-jarige bridgeclub uit Zweeloo willen de draad graag weer oppakken, maar volgens het bestuur is veilig en verantwoord bridgen in deze coronatijd te complex.
Lees meer...
 
Geen intocht, maar Sinterklaas zal de kinderen niet vergeten !

Lieve kinderen,
Helaas komt Sinterklaas dit jaar niet naar Zweeloo/Aalden. Hopelijk snappen jullie dat het te gevaarlijk zou zijn voor Sinterklaas om jullie allemaal al te zien tijdens de intocht.

Lees meer...
 
Geen lampionnen vanwege Covid-19
Beste lezers van Zweeloo Digitaal,CBS de Schutse, OBS de Anwende en L.O.L. kinderopvang hebben helaas moeten besluiten, om vanwege de maatregelen tegen het Covid-19 virus, dit jaar geen lampionnen te maken met de kinderen.Met vriendelijke groet, Alle medewerkers scholen en kinderopvang de Aeldermeent. Oes Eig'n Kraantien d.d. 3 november 2020
 
Dorcas voedselactie 1 - 8 november
Dit jaar bestaat de Dorcas voedselactie 25 jaar, een mooi moment om bij stil te staan.Ook in Aalden/Zweeloo doen wij al jaren mee om in de maand november voedselpakketten in te zamelen voor arme mensen in Oost-Europa.
Lees meer...
 
Huisarts Marlieke en plantenkweker Mark verknocht geraakt aan Aalden

Hier kom ik weg. Je moeten der van haoln. Dat is wat ik doe. Bekend terein, vrumd genog. Het liedje van Daniel Lohues klinkt bij – naamgenoot - Marlieke Lohues  en Mark van Elteren als muziek in de oren. Beide opgegroeid in Zuidoost-Drenthe en inmiddels weer terug op vertrouwde platteland.

Lees meer...
 
Creannetta laat passie voor bloemen en Aalden niet los

Willem en Annetta Grevenstuk laten hun passie voor bloemen en planten niet los. Vanaf komende zaterdag staat hun nieuwe bloemenwagen – met een mooi en compleet assortiment - op het Korenhofplein in Aalden.

Lees meer...
 
Spraakmakend kunstwerk van Jan Kroes versterkt beleving van het Singelpark in Leiden
…..en is onlangs uitgeroepen tot het "mooiste looprondje van Nederland".Opnieuw heeft een vooraanstaand kunstenaarscollectief in ons land de kennis en kunde ingeschakeld van Jan Kroes uit Zweeloo. In het Singelpark in Leiden worddoor Kroes de laatste hand gelegd aan een nieuw spraakmakend kunstwerk in de openbare ruimte.
Lees meer...
 
Leonie van der Veen doet oproep voor “Een lichtje in donkere tijden...!”

Een aanstekelijke flyer van de gemeente Hogeland bracht Leonie van der Veen op een idee. De inwoonster van Aalden haakte er enthousiast op in: In deze Groningse gemeente zijn alle inwoners opgeroepen om extra verlichting aan te steken, om zo in deze wat sombere tijd toch een sfeervol lichtje te bieden.

Lees meer...
 
Judith Post (35) van familiebedrijf De Mepperdennen blijft optimistisch:

“Er zijn zorgen, maar geen super zorgen. Het trekt echt wel weer aan!” Sinds 2018 is Judith Post (35) samen met haar ouders eigenaar van groepsaccommodatie annex eetcafé De Mepperdennen in Meppen. Vorige week gingen we even bij haar langs.

Lees meer...
 
Terug in de tijd…..

Tweede Bijlmer ging Aalden aan neus voorbij. Er was eens……een uitgestrekt natuurgebied, liggend tegen de dorpsrand van Aalden en zich uitdijend tot aan de horizon. Het ‘veld’ – zoals het werd genoemd – waarop eens de plaatselijke voetbalclub zijn wedstrijden speelde, op een afgeplagd stuk heideveld, vlak langs de straatweg door Aaden.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Volgende > Einde >>

Pagina 11 van 188

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Allround brandweerman Harry Smit (61) krijgt Koninklijke onderscheiding

Harry en Zwaantje voelen zich – samen met hondje Cosita – helemaal thuis aan Middendorpsstraat in Meppen. Harry Smit kreeg vorige week maandag bij zijn woonhuis in Meppen een groots onthaal...

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder

Santé Haarmode heeft een nieuwe collega!

Wij verwelkomen Aletta Wijnands in ons team. Aletta heeft 20 jaar allround kapperservaring. Waarvan 11 jaar een eigen salon te hebben gehad. Ze komt ons team versterken op de maandag en ...

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder

Politieman Oebel Ubels (66) zwaait af na 46 jaar:

‘Ik sluit een imposant hoofdstuk uit mijn leven af’. Een half mensenleven diende Oebel Ubels in diverse functies de politie. De 66-jarige Meppenaar zwaaide afgelopen vrijdag met een voldaan gevoel af....

dinsdag, 4 mei 2021

Lees verder
Willekeurige foto