Algemeen nieuws
Koningsdag 2021, Coronaproof

Omdat het nog niet mogelijk is om gezamenlijk Koningsdag te vieren, willen wij de inwoners van de oude gemeente Zweeloo toch een leuke activiteit bieden. Een fotopuzzeltocht door het dorp met leuke opdrachten, leuk voor het hele gezin.

Lees meer...
 
Dorpsbelangen Aalden enorm teleurgesteld
Aanvraag Tiny House Park dorpsrand Aalden afgewezen. De realisatie van tien Tiny Houses aan de dorpsrand van Aalden lijkt van de baan. Dorpsbelangen Aalden is erg teleurgesteld over de afwijzing door gemeente Coevorden en provincie Drenthe van de aanvraag van de initiatiefnemers om bij Gelpenberg 20 – een braakliggend stuk weiland - een duurzaam Tiny House Park te realiseren.
Lees meer...
 
Doekoe-scholenactie van start

Coop Weggen en klanten samen in actie voor sport en spel op school. Van maandag 19 april tot en met zondag 23 mei kunnen klanten bij Coop Weggen meesparen voor gratis sport- en spelmaterialen voor basisscholen in de buurt.

Lees meer...
 
We gaan beginnen!
Na maanden van voorbereidingen gaan we komende week starten met ons nieuwe schoolplein! Komende donderdag zal er op de parkeerplaats aan de voorzijde van De Schutse zand gestort worden.
Lees meer...
 
Faunabeheer Drenthe waarschuwt voor overstekende reeën

Automobilisten opgelet! Verkeer op de Drentse wegen moet de komende periode extra alert zijn op overstekende reeën. Faunabeheer Drenthe meldt dat het piekseizoen is begonnen.

Lees meer...
 
Glasvezelnetwerk op korte termijn uitgerold

Het is begonnen:……… Na 7 jaar, vergaderen, afwachten, vergaderen en afwachten is de schop in de grond gegaan voor het glasvezelnetwerk in Aalden en Zweeloo. De banner hangt weer en we kunnen er nu niet meer om heen.

Lees meer...
 
Matine Kamps : “Ik hou iedere dag mijn hart vast”
“Na dertig jaar gekonkel nog steeds geen fiets- wandelpad richting Broekstukkenweg......…”. Matine Kamps heeft er een uitgesproken mening over: “Na dertig jaar gekonkel ligt er nog steeds geen veilige fietsverbinding naar de Broekstukkenweg in Zweeloo!"
Lees meer...
 
Wie droomt er niet van …wonen op het water....

Vera de Jong en Iris Mulder uit Wezup genieten van studentenleven op woonboot in hartje Groningen. Geen studentenflatje, maar dobberen op het water van het Eendrachtskanaal in hartje Groningen.

Lees meer...
 
Aanleg nieuw fietspad Aelderholt - Gelpenberg start in 2022

Vanaf de hoofdingang van de Aelderholt tot aan de bebouwde kom van Aalden komt een vrij liggend fietspad, achter de bestaande bomenrij aan de zuidzijde van de Gelpenberg.

Lees meer...
 
Dorpsbelangen Aalden reikt cheques uit-vervolg

Op verschillende locaties werden de cheques op symbolische wijze uitgereikt aan de indieners van de projecten. Alle deelnemende organisaties waren aangenaam verrast met de bijdrage uit het Dorpsbudget. De cheques werden uitgereikt door Jeannette Hachmang, bestuurslid van Dorpsbelangen Aalden.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 189

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Darling-Dog-Store heeft eigen Dierenhoekje bij Creannetta

Thalita Daling van Darling-Dog-Store in Zwiggelte heeft sinds afgelopen week haar eigen Darling Dierenhoekje in het winkelpand van Creannetta aan de Aelderstraat 44. “Voor mij super spannend en een nieuw avo...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder

Jan en Hanna: echtpaar op wie leeftijd geen vat krijgt

Diamanten bruidspaar Dolfing verrast door muzikaal optreden buren. Jan en Hanna Dolfing uit Zweeloo werden maandag behoorlijk verrast. Eerst met een feestelijk versierde woning, veel felicitaties en in de middag kwam lo...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder

Activiteit Hemelvaartsdag PKN Aalden

Namens de kerk van Aalden hebben Hilly Popken en Anke Kamman iets georganiseerd op Hemelvaartsdag. “We deden het wel vaker, maar de laatste jaren gebeurde het niet meer,” aldus de beide v...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder
Willekeurige foto