Algemeen nieuws
Dorpsbelangen Aalden reikt cheques uit-vervolg

Op verschillende locaties werden de cheques op symbolische wijze uitgereikt aan de indieners van de projecten. Alle deelnemende organisaties waren aangenaam verrast met de bijdrage uit het Dorpsbudget. De cheques werden uitgereikt door Jeannette Hachmang, bestuurslid van Dorpsbelangen Aalden.

Lees meer...
 
Dorpsbelangen Aalden reikt cheques uit

Flinke bijdrage voor mooie dorpsprojecten ! Dorpsbelangen Aalden heeft vorige week de cheques uitgereikt in het kader van het dorpsbudget 2020. Na een digitale stemronde is het beschikbare budget evenredig aan het percentage stemmen verdeeld.

Lees meer...
 
De gietijzeren paaltjes gaan er komen!

Statiegeld-donaties bij Coop Weggen voor Grafonderhoud Zweeloo. Op de begraafplaats van Zweeloo worden de grafrijen aangeduid met nummers op gietijzeren paaltjes.

Lees meer...
 
Gemotiveerd afvallen zonder verboden voedingsmiddelen

Gratis Webinar op 31 maart om 19.30 uur. Ben je zwaarder geworden door de corona-crisis? Of wilde je altijd al afvallen? Claudia Stinne (40) uit Aalden heeft een prachtige methode om gewicht te verliezen voor de lange termijn. Leer haar en haar methode kennen tijdens het webinar op 31 maart om 19.30 uur.

Lees meer...
 
4 Mei herdenking Zweeloo

Landelijke traditie lokaal vertaald. 4 mei 2020. Op de plek in Zweeloo waar de gebruikelijke dodenherdenking wordt gehouden is het om acht uur niet alleen stil, er ís ook niemand. In de verte blaast een eenzame koperblazer het Wilhelmus. Overdag zijn er bloemen gelegd bij het monument aan de Marktstraat.

Lees meer...
 
Henk Mekkes zet de bloemetjes buiten
Afgelopen week kwam Henk Mekkes de bloemetjes buiten zetten bij ouderencentrum De Korenhof en bij de entree van het Vijfsterrendorp Aalden.
Lees meer...
 
Kylian Hidding (24) woont op prachtige stek in Zaandam, maar….

“Het binnenrijden van Aalden voelt nog altijd als thuiskomen”. Kylian Hidding vertrok ongeveer vijf jaar geleden uit Aalden. Kylian heeft inmiddels op vijf verschillende locaties gewoond, maar zijn huidige locatie in de groene Schildersbuurt aan het water in Zaandam is  toch wel het meest bijzonder.

Lees meer...
 
Dagbesteding in de Korenhof

Heeft u behoefte aan contact met anderen of bent u op zoek naar een zinvolle invulling van uw dagen? Wees dan van harte welkom op de dagbesteding in de Korenhof.

Lees meer...
 
Jan (74) en Harma (69) Berkhof verruilen ...
... daalders plek in Oud-Aalden voor Oosterhesselen. Het deed ruim veertien jaar geleden zeker pijn om afscheid te nemen van de boerderij aan de Stroomstukkendijk in Oosterhesselen, maar Jan (74) en Harma (69) Berkhof kwamen in 2007 in Oud-Aalden op een droomplek terecht.
Lees meer...
 
Zo stemde de gemeente Coevorden ...

... bij de Tweede Kamerverkiezingen 2021. In Coevorden is VVD de grootste met 22,9 procent van de stemmen. Dat is ruim een half procent meer dan vier jaar geleden. Het CDA werd de tweede partij met 13,2 procent, op de voet gevolgd door de PVV met 13 procent.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 4 van 189

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Darling-Dog-Store heeft eigen Dierenhoekje bij Creannetta

Thalita Daling van Darling-Dog-Store in Zwiggelte heeft sinds afgelopen week haar eigen Darling Dierenhoekje in het winkelpand van Creannetta aan de Aelderstraat 44. “Voor mij super spannend en een nieuw avo...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder

Jan en Hanna: echtpaar op wie leeftijd geen vat krijgt

Diamanten bruidspaar Dolfing verrast door muzikaal optreden buren. Jan en Hanna Dolfing uit Zweeloo werden maandag behoorlijk verrast. Eerst met een feestelijk versierde woning, veel felicitaties en in de middag kwam lo...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder

Activiteit Hemelvaartsdag PKN Aalden

Namens de kerk van Aalden hebben Hilly Popken en Anke Kamman iets georganiseerd op Hemelvaartsdag. “We deden het wel vaker, maar de laatste jaren gebeurde het niet meer,” aldus de beide v...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder
Willekeurige foto