Algemeen nieuws
Tooske Amersfoort (18) : Iedere stem telt!
"Ik was erg enthousiast voor het eerst te mogen stemmen”. Woensdag 17 maart 2021, dé dag van de verkiezingen voor de Tweede Kamer.In het stembureau in de kerkzaal in Aalden liep het van begin tot eind goed door. Ruim 1.000 stemmen werden op die dag uitgebracht, na de ongeveer 300 van maandag.
Lees meer...
 
Vrijdag 2 april gaat Nonas open!

Het is weer tijd om ijsjes te scheppen! Op vrijdag 2 april openen we onze deuren voor seizoen 2021. Wij zijn het gehele paasweekend geopend inclusief de maandag, daarna woensdag t/m zondag voor de maand april.

Lees meer...
 
Bart Nijland (18) uit Benneveld:
“Hoe zet je de voors en tegens van al deze 37 partijen op een rijtje?” Bart Nijland is zeker van plan om morgen (17 maart) te gaan stemmen, maar de 18-jarige inwoner van Benneveld heeft zich pas de afgelopen dagen echt verdiept in de politieke materie.
Lees meer...
 
Rianne Elzinga (18) uit Benneveld:

“GroenLinks is de partij die mij het meest aanspreekt”. Rianne Elzinga uit Benneveld moet eerlijk bekennen dat ze er nog niet helemaal uit is of ze morgen (17 maart) gaat stemmen. “Voor mij is het nog niet duidelijk op welke partij ik wil stemmen.

Lees meer...
 
Collecteweek Amnesty International

Amnesty International, Collecteweek van  14 t/m 20 maart. Gelijke rechten voor mannen en vrouwen, trouwen met de liefde van je leven en uitkomen voor je mening. In Nederland vinden we dat zo gewoon, dat we bijna vergeten dat veel mensen die vrijheid niet hebben.

Lees meer...
 
“Iedereen kan veilig stemmen bij Tweede Kamerverkiezingen”

·   Jans Oldengarm: “Zweeler dorpen zijn er klaar voor”
·   Romy, Einte en Jantje vertrouwde gezichten op stembureaus

Lees meer...
 
70-plussers laten licht schijnen over gang naar stembus

Margriet & Jan Dubbelhuis en Gea & Egbert Hidding : “We gaan hoe dan ook stemmen”. Uit een peiling van de ouderenbond ANBO blijkt dat ongeveer een derde van de 70 plussers van plan is om per post te gaan stemmen. De vraag is: hoe is dat in Zweeloo en omstreken? Hiervoor peilde ons nieuw redactielid Martine Ponstein de stemming bij een aantal betrokkenen.

Lees meer...
 
Glasvezelnetwerk

Beste omwonenden, Woensdag 10 maart wordt in uw buurt de wijkcentrale voor het glasvezelnetwerk (de “Pop”) op zijn plaats gezet. Deze wijkcentrale komt naast de garageboxen aan de Jan Mensinghstraat (naast nr 6A).

Lees meer...
 
Luisterend over de natuurbegraafplaats

Het geroffel van spechten in het bos, het gezoem van een hommelkoningin en de zang van de grote lijster. Nederlanders ontdekken de natuur steeds vaker als welkome afwisseling van het thuiszitten. Wandelaars die Natuurbegraafplaats Mepperdennen bezoeken, kunnen sinds kort met een gratis luisterwandel-app al wandelend informatie verkrijgen over het gebied.

Lees meer...
 
Wereldgebedsdag 2021 Aalden/Zweeloo, op YouTube

Vele jaren geleden besloot een aantal vrouwen, lid van de Hervormde Zusterkring en de Gereformeerde Vrouwenvereniging, dat het mooi zou zijn om ook hier ter plaatse deel te gaan nemen aan de Wereldgebedsdag.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 189

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Darling-Dog-Store heeft eigen Dierenhoekje bij Creannetta

Thalita Daling van Darling-Dog-Store in Zwiggelte heeft sinds afgelopen week haar eigen Darling Dierenhoekje in het winkelpand van Creannetta aan de Aelderstraat 44. “Voor mij super spannend en een nieuw avo...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder

Jan en Hanna: echtpaar op wie leeftijd geen vat krijgt

Diamanten bruidspaar Dolfing verrast door muzikaal optreden buren. Jan en Hanna Dolfing uit Zweeloo werden maandag behoorlijk verrast. Eerst met een feestelijk versierde woning, veel felicitaties en in de middag kwam lo...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder

Activiteit Hemelvaartsdag PKN Aalden

Namens de kerk van Aalden hebben Hilly Popken en Anke Kamman iets georganiseerd op Hemelvaartsdag. “We deden het wel vaker, maar de laatste jaren gebeurde het niet meer,” aldus de beide v...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder
Willekeurige foto