Algemeen nieuws
Zes jubilarissen Brandweerkorps Zweeloo in het zonnetje gezet
Bij zijn afscheidstournee heeft burgemeester Bert Bouwmeester afgelopen week zes jubilarissen van het brandweerkorps in Zweeloo in het zonnetje gezet. De scheidend burgemeester van de gemeente Coevorden, die na 18 jaar vertrekt, had in de brandweerkazerne voor elke jubilaris een persoonlijk woord en een medaille met oorkonde voor het aantal dienstjaren.
Lees meer...
 
Boekenmarkt Zwembad Zweeloo
Gezamenlijk initiatief Aelder Meent en Zwembad Zweeloo. Op zaterdag 18 september a.s. organiseert de Aelder Meent samen met het Zwembad Zweeloo een boekenmarkt bij het Zwembad Zweeloo.
Lees meer...
 
Jan Naber (54) keert na 35 jaar ...
... weer terug naar school: dit keer niet in de banken, maar voor de klas als docent bouwtechniek. De 54-jarige installatiemonteur gaat vanaf deze week aan de slag als instructeur/docent bouwtechniek bij Bouwmensen Drenthe en Noordwest Overijssel (DNWO).
Lees meer...
 
Zwerfafval bij vogelkijkhut blijft bron van ergernis

Wandelen in de ongerepte natuurgebieden is sinds het begin van de coronacrisis steeds populairder geworden, en dat wordt vaak gecombineerd met het nuttigen van drankjes, snacks en zelfs complete maaltijden.
Onze natuurgebieden bieden een uitgelezen kans om in alle opzichten te genieten van de rust en het uitzicht.

Lees meer...
 
Bewoners AZC Zweeloo verrichten allerlei hand- en spandiensten
De bewoners van het AZC Zweeloo verrichten allerlei hand- en spandiensten op de locatie aan het Witte Zandpad in Aalden, maar ook daarbuiten. In de recreatiezaal, het magazijn, de fietswerkplaats en in de dorpen; overal steken ze de handen uit de mouwen.
Lees meer...
 
Huttenbouwen in Aalden

“Zoveel blije en enthousiaste kinderen waren bezig met het bouwen van de hutten. Het was een feestje om mee te maken!” Het verzoek was ;”wil je een stukje schrijven voor de OEK over het huttenbouwen in Aalden.” Nu had ik geen idee wat dat inhield dus ging vol verwachting richting LiBo. Maar wat ben ik blij dat ik gegaan ben! Zoveel blije en enthousiaste kinderen waren bezig met het bouwen van de hutten. Het was een feestje om mee te maken!

Lees meer...
 
Buitengasthuis in Meppen

Johan Lambregts : “We richten ons op (student)-verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten”. Buitengasthuis in Meppen wil bijdrage leveren aan zichtbaarheid verpleegkundigen en ook jongeren laten zien hoe mooi dit vak is.

Lees meer...
 
Creannetta breidt assortiment flink uit
Ook voor kadootjes groot of klein moet je voortaan bij Creannetta zijn! Creannetta heeft een nieuwe loot aan het assortiment toegevoegd. De komende periode zal er aan de achterzijde (parkeerplaats Coop) een ruim gesorteerde kadowinkel en speelgoedafdeling worden ingericht.
Lees meer...
 
‘’We hebben zoveel lieve mensen om ons heen”

Beter een goede buur dan een verre vriend; deze uitspraak gaat in ieder geval op voor de familie Wierda uit Aalden. Het gezin is onder de indruk van de hulp en goede zorgen die ze afgelopen week ondervonden bij het heftig ongeluk met de menwagen aan de Gelpenberg.

Lees meer...
 
Vacature

Parttime schoonmakers sportaccommodatie 't Alterbarg gezocht (totaal 8 uur per week). Beheersstichting ’t Alterbarg is op zoek naar twee enthousiaste medewerkers voor de schoonmaak van sportcomplex ’t Alterbarg in Zweeloo.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 197

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Fietspad richting Broekstukkenweg in Zweeloo ...

... gaat door, moet er medio 2023 liggen. Een hartenwens van Matine en Johan Kamps gaat eindelijk in vervulling, de aanleg van een fietspad vanaf de N381 tot aan de Broekst...

dinsdag, 30 november 2021

Lees verder

Ruimtegebrek, vier kerkbanken over

Heel veel dorpsbewoners hebben wel eens op de kerkbanken in de kerk van Zweeloo gezeten. Hoe mooi zou het zijn als je dit thuis ook kun...

dinsdag, 30 november 2021

Lees verder

Cbs De Schutse doet mee aan de Schoenendoosactie

In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom vragen wij u om mee te doen aan de Schoenendoosactie. We geven kinderen ver weg een schoenendoos vol...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder
Willekeurige foto