Algemeen nieuws
Bridgeclub Lodgi start cursus
Bridgeclub Lodgi gaat weer van start op 23 september a.s.. Bent u op zoek naar spel en gezelligheid, meldt u zich dan vooral aan. Wij bridgen elke twee weken op de donderdagavond in De Drieklank in Aalden van 19.30 tot 23.00.
Lees meer...
 
Hoe leuk is dat? ....

…….  Boeren en tuinders pakken uit. Dat is de aanhef van een flyer, uitgebracht door de boerenorganisatie LTO Noord Coevorden Emmen West, waarin twee boerderijroutes worden aangeboden.

Lees meer...
 
Oldtimerliefhebber Jan Klasen uit Wezuperbrug ...
... koestert onverwoestbare Fiat-tractoren. Fanatieke liefhebbers van oldtimer Fiat tractoren kwamen afgelopen zaterdag ogen te kort op de Zuidoost-Drentse wegen. De Fiat CNH Tractorclub organiseerde de jaarlijkse toertocht met start- en finishplaats bij oldtimerliefhebber Jan Klasen uit Wezuperbrug.
Lees meer...
 
Droombaan Danischa Hobma (16) ligt in de zorg
“Plots stonden al mijn leraren met een grote glimlach op het terras van Grandcafe LiBo….toen wist ik dat ik geslaagd was !” Net als voor veel andere eindexamenkandidaten was het ook voor Danischa Hobma stressen en nog eens stressen.
Lees meer...
 
Thomas Berkhout uit Wezuperbrug (16) ...
... treedt in voetsporen van zijn vader. Groene Lyceum paste perfect bij ambities. De appel valt niet ver van de boom, want over de toekomstdromen van Thomas Berkhout uit Wezuperbrug bestaan geen twijfels: “Ik wil heel graag het sierteeltbedrijf van mijn vader en oom overnemen.”
Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Steeds meer mensen kiezen voor een sport. Goede begeleiding is daarbij erg belangrijk. Koen Willems uit Aalden wil daar zijn beroep van maken. “Ik zou graag op een sportieve manier met kinderen willen werken.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Nicole Hegen kiest voor HBO Verpleegkunde. Nicole Hegen wordt enthousiast van alles wat met biologie en scheikunde te maken heeft, maar puzzelt ook graag met wiskundige formules.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!
Mathijs Kool slaagde afgelopen maand aan het Esdal College in Emmen voor het Atheneum, met profiel Economie en Maatschappij en als keuzevakken Aardrijkskunde en Informatica en Frans als tweede vreemde taal. Voor zijn profielwerkstuk koos Mathijs voor een actueel thema: “Vergrijzing in dorpen in Drenthe en Groningen”.
Lees meer...
 
Het schoolplein door de ogen van ...

.....een enthousiaste leerling van cbs De Schutse. "Mijn hart gaat sneller kloppen van dit avontuurlijk schoolplein …….!" Toen er vorig jaar werd aangekondigd dat we een nieuw schoolplein zouden gaan krijgen, werd ik helemaal blij.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

"De school liet me nog even vreselijk schrikken.....!" Mavo met vakkenpakket Economie en als extra vak LO-2, dat is de opleiding waarvoor Lobke is geslaagd. Haar school, het Esdal College aan de Boermarkeweg in Emmen, liet haar nog even vreselijk schrikken, op 10 juni.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 197

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Cbs De Schutse doet mee aan de Schoenendoosactie

In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom vragen wij u om mee te doen aan de Schoenendoosactie. We geven kinderen ver weg een schoenendoos vol...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

Onderhoud bos Witte Zand Meppen

De komende tijd zal er onderhoud plaatsvinden aan ons bos aan de Middendorpstraat – Bollekuilenweg (achter de Camping ’t Witte Zand in Meppen). Gezien de omvang zal dit machinaal gebeure...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

Compleet vernieuwde verkoopactie VV Sweel

De gezamenlijke verkoopactie van VV Sweel is al jaren een traditie, gezellig samen de deuren langs om huis aan huis lekkernijen te verkopen met als doel een mooie opbrengst voor VV ...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder
Willekeurige foto