Algemeen nieuws
Geslaagd, de vlag kan uit!

Havo-opleiding mooie opstap voor Owen Wesseling naar uniformberoep. Owen Wesseling had zijn zinnen gezet op de opleiding van Handhaving Toezicht en Veiligheid op het Alfa College in Hoogeveen, maar is daar helaas voor uitgeloot. Er was echter wel goed nieuws voor de 15-jairge Meppenaar, want hij slaagde aan het Esdal College in Oosterhesselen voor de mavo-opleiding.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!
Anouk Alting kiest voor studie Kind & Educatie. Anouk Alting start na de zomervakantie met de opleiding Pedagogisch Management Kind en Educatie aan het Windesheim in Zwolle. Organiseren, leidinggeven en adviseren in een werkomgeving waarin kinderen van 0 tot 16 jaar centraal staan. Dat is volgens Anouk kort samengevat het hoofdthema van de opleiding.
Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Aaron Kort (17) gaat uitdagend school- en sportseizoen tegemoet. Voor Aaron Kort liggen er komend seizoen meerdere uitdagingen in het verschiet. De 17-Aaldenaar kiest na de succesvolle afronding van de mavo-opleiding aan het Esdal College in Emmen voor de vervolg-opleiding Sport en Bewegen aan het Alfa College in Assen.

Lees meer...
 
Boosheid na vandalisme in speeltuin Brinkmaten
De verontwaardiging is groot bij Dorpsbelangen Aalden en vrijwilligers nadat vandalen zich in de speeltuin nabij de Brinkmaten hebben misdragen. “Zinloos en triest dat men vernielingen aanricht op dit mooie speeldomein waar kinderen zoveel plezier beleven”, zegt een woordvoerder van Dorpsbelangen.
Lees meer...
 
Wees welkom in Zweeler kerk
Een dag na de versoepelingen kregen we ook meer ruimte in de kerk. Na wat verplaatsen van de kerkbanken kwam de koffietafel weer terug, zodat er na afloop van de dienst ook ruimte was voor een gezellig nagesprek.
Lees meer...
 
Gerrit Wiebing (87) brengt wekelijks nog met veel plezier de dorpskrant rond

Ondanks zijn leeftijd van 87 jaar brengt Gerrit Wiebing nog wekelijks in Zweeloo en in Benneveld Oes Eig’n Kraantien rond. Lekker vitaal blijven, was 2011 Wiebings insteek. Zonder blikken of blozen laadt Wiebing tien jaar later - iedere dinsdag – nog steeds de tas vol met de nieuwste editie van de dorpskrant.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!

Een groene werkomgeving waar werkplezier op nummer 1 staat. Zo ziet het globale toekomstplaatje van Ghydo Vrielink uit Benneveld er ongeveer uit. Met zijn diploma Kaderberoepsgerichte Leerweg (kb) aan het Terra College in Emmen heeft de 15-jarige Ghydo al een belangrijke eerste stap gezet.

Lees meer...
 
Geslaagd, de vlag kan uit!
Norah Naber behaalde afgelopen week aan het Hondsrug College in Emmen het havo-diploma.De 17-jarige studente uit Zweeloo koos voor het vakkenpakket Economie en Maatschappij met de vakken Aardrijkskunde en Bewegen en Sport en Maatschappij. Norah kijkt met een goed gevoel terug op de 5-jarige studie en het examen.
Lees meer...
 
Einde basisschool, een nieuwe fase gaat in!

“We zijn hier op de basisschool wel klaar......” Het schooljaar is bijna afgelopen en de zomervakantie komt eraan. Voor kinderen in groep 8 is dit het moment om afscheid te nemen van hun school en vaak ook van elkaar. Er begint een nieuwe fase in hun leven: de middelbare schooltijd.

Lees meer...
 
Mag ik me even voorstellen?
Thalita Daling van Darling Dog Store.Sinds enkele weken hebben wij een dierenafdeling in de bloemenzaak Creannetta in Aalden. Het leek me daarom gepast mezelf even kort te introduceren.Zoals gezegd, mijn naam is Thalita Daling, Trotse eigenaar van www.darlingdogstore.nl
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 197

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Cbs De Schutse doet mee aan de Schoenendoosactie

In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom vragen wij u om mee te doen aan de Schoenendoosactie. We geven kinderen ver weg een schoenendoos vol...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

Onderhoud bos Witte Zand Meppen

De komende tijd zal er onderhoud plaatsvinden aan ons bos aan de Middendorpstraat – Bollekuilenweg (achter de Camping ’t Witte Zand in Meppen). Gezien de omvang zal dit machinaal gebeure...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

Compleet vernieuwde verkoopactie VV Sweel

De gezamenlijke verkoopactie van VV Sweel is al jaren een traditie, gezellig samen de deuren langs om huis aan huis lekkernijen te verkopen met als doel een mooie opbrengst voor VV ...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder
Willekeurige foto