Algemeen nieuws
Westermaten toont noaberschap door weer en wind:
'Fijn zo’n saamhorigheid in de buurt!'De Westermaten in Aalden leek afgelopen week - na de sneeuwval - op een filiaal van de Noordpool. De handen werden na een groeps-appje al snel uit de mouwen gestoken.
Lees meer...
 
Schaatskoorts stijgt tot grote hoogte…..
Kouder en kouder… liefhebbers storten zich juichend op sneeuw én natuurijs. Plots veranderde de grijzige wereld afgelopen weekend in een wit sprookje. Wel een sprookje met een harde en ijzig koude oostenwind, maar daar trekken veel mensen zich niets van aan.
Lees meer...
 
Aelder Hooghe Kunsten en Bloeiend Landschap:

“Met een oeverzwaluwwand de Oeverzwaluw weer terug!” Stichting Aelder Hooghe Kunsten en de Stichting Bloeiend Landschap (Benneveld) willen samen een zwaluwwand realiseren in de nabijheid van water en een insectenrijke omgeving, gelegen in het beekdal van de Aelderstroom tussen Aalden, Benneveld en Zweeloo.

Lees meer...
 
Gietijzeren paaltjes maken begraafplaats completer

Met nog ruim een week te gaan (tot 18 februari) hoopt het bestuur van Dorpsbelangen Aalden dat het aantal stemmen op projecten voor het Dorpsbudget dit jaar aanzienlijk hoger uit zal komen dan voorgaande jaren. Eén van de projecten betreft de aanvraag van de Stichting Bevordering Grafonderhoud Zweeloo, als bijdrage voor de plaatsing van gietijzeren paaltjes.

Lees meer...
 
C.b.s. De Schutse hoopt op bijdrage ....
.... Dorpsbudget Aalden voor realiseren nieuw schoolplein. Al geruime tijd is de Schoolpleincommissie van c.b.s. De Schutse - bestaande uit een aantal ouders, ondersteund door professionals vanuit de schoolorganisatie en uit de buurt - bezig om een plan te maken dat moet leiden tot een volledige herziening van het huidige schoolplein.
Lees meer...
 
Collecte Hersenstichting

De afgelopen week werd de collecte voor de Hersenstichting gehouden. Bijna alle collectanten hebben in hun wijk gelopen. Niet met hun bus, maar ze hebben een kaartje van de Hersenstichting bij u in de brievenbus gedaan.

Lees meer...
 
Kerstverlichting Aelderstraat:
 “Bij voldoende stemmen ga ik er helemaal voor!” Met nog ruim twee weken te gaan (tot 18 februari) hoopt het bestuur van Dorpsbelangen Aalden dat het aantal stemmen op projecten voor het Dorpsbudget dit jaar aanzienlijk hoger uit zal komen dan voorgaande jaren.
Lees meer...
 
Bloembakken langs Aelderstraat geven ...

... extra fleur aan vijfsterrendorp. Met nog ruim twee weken te gaan (tot 18 februari) hoopt het bestuur van Dorpsbelangen Aalden dat het aantal stemmen op projecten voor het Dorpsbudget dit jaar aanzienlijk hoger uit zal komen dan voorgaande jaren.

Lees meer...
 
Werkgroep Weidevogelnestbescherming boekt veelbelovende resultaten

De zeventien vrijwilligers van de werkgroep weidevogelnestbescherming hebben in het afgelopen broedseizoen in samenwerking met 70 agrariërs meer dan 200 legsels beschermd.

Lees meer...
 
Zoeken naar Happy Stones: blije keien voor positief gevoel

Claudia Muller: “Er zijn in onze dorpen genoeg mooie plekjes om je verrassing neer te leggen”. Je kunt ze maar zo tegenkomen als je buiten aan het wandelen bent. Vrolijk beschilderde stenen in allerlei kleuren vaak met leuke tekeningen erop.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 189

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Darling-Dog-Store heeft eigen Dierenhoekje bij Creannetta

Thalita Daling van Darling-Dog-Store in Zwiggelte heeft sinds afgelopen week haar eigen Darling Dierenhoekje in het winkelpand van Creannetta aan de Aelderstraat 44. “Voor mij super spannend en een nieuw avo...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder

Jan en Hanna: echtpaar op wie leeftijd geen vat krijgt

Diamanten bruidspaar Dolfing verrast door muzikaal optreden buren. Jan en Hanna Dolfing uit Zweeloo werden maandag behoorlijk verrast. Eerst met een feestelijk versierde woning, veel felicitaties en in de middag kwam lo...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder

Activiteit Hemelvaartsdag PKN Aalden

Namens de kerk van Aalden hebben Hilly Popken en Anke Kamman iets georganiseerd op Hemelvaartsdag. “We deden het wel vaker, maar de laatste jaren gebeurde het niet meer,” aldus de beide v...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder
Willekeurige foto