Algemeen nieuws
Mooie parade van klassieke Mazda’s bij autobedrijf Germs
Met een parade van klassieke Mazda’s herleefden afgelopen zondag oude tijden bij Garage Germs. De Hadi-Mazda Club organiseerde de eerste toertocht van het jaar en de voormalig gerenommeerd Mazda-dealer werd als startplaats uitgekozen om vervolgens een prachtige rit – van ruim 100 kilometer - te rijden door de provincie Drenthe.
Lees meer...
 
Eindfase van realisatie nieuw schoolplein basisschool De Schutse
Afgelopen week is door Speelplaatsinrichter Van Ee Speel wederom hard gewerkt aan het nieuwe schoolplein van De Schutse. In samenwerking met Van Ee Speel is het onderwerp voor het schoolplein gerealiseerd en afgestemd. De contouren van een mooie en aantrekkelijke speeltuin zijn al heel duidelijk zichtbaar.
Lees meer...
 
Eindexamenuitslag pakt grandioos uit voor Silke, Mette en Jens de Lange

Voor heel wat gezinnen stond afgelopen donderdag in het teken van ‘de uitslag’. Ook bij de familie De Lange in Aalden was het feest en konden de champagneflessen ontkurkt worden drie geslaagden in één gezin is toch wel heel bijzonder!

Lees meer...
 
Mooie cheque voor Stichting Opkikker:

vv Sweel bewijst meer te zijn dan alleen voetbalclub. De actie tijdens de Jeugdvoetbaldagen van v.v. Sweel voor de Stichting Opkikker heeft liefst 1.775 euro opgeleverd. Ambassadeur Tirza Rouwenhorst ontving de cheque afgelopen zaterdag op sportpark ’t Alterbarg uit handen van Henk Nijenbanning, Henri Hooge en Jan Pol.

Lees meer...
 
Van theeschenkerij Meppen naar theeschenkerij de Lindebloesem

Een gesprek in Meppen met Agnes en Jan Tienstra en Esther Tapken over de theeschenkerij. In het etablissement, want ten tijde van het gesprek was het, nog steeds, geen zomer.
De Theeschenkerij en het terras staan nog op dezelfde plek, prominent in het zicht, komend vanaf Aalden.

Lees meer...
 
Eindfase realisatie nieuw schoolplein basisschool De Schutse nadert

Het nieuwe schoolplein van cbs De Schutse nadert de voltooiing. In de afgelopen weken is er door vrijwilligers weer hard gewerkt. De pomp is geslagen en gemonteerd! Grote keien en stenen zijn opgehaald bij dorpsgenoten, die onderdeel gaan uitmaken van de waterpartij en het plein.

Lees meer...
 
Ouderen genieten van oud-Hollandse spelletjes

Bij woonzorgcentrum De Korenhof waren donderdagmiddag - onder een strak blauwe lucht  - allerlei oud-Hollandse spelletjes te doen. De organisatie ervan was in handen van vier studenten van de Stenden Hogeschool uit Emmen.

Lees meer...
 
Huttenbouwdag voor jeugd willen we weer in ere herstellen
Jaren geleden vond 'ie voor het laatst plaats: een huttenbouwdag voor de jeugd uit de Zweeler dorpen. Als sluitstuk van de zomervakantie. Een initiatiefgroep uit de dorpen wil het huttenbouwen nieuw leven inblazen en hoopt op voldoende animo.
Lees meer...
 
Jubilarissen Vrouwen van Nu afd. Zweeloo gehuldigd

Tiny Kuipers, Willy Scheltens, Iskje van der Velde en Lies Nijenbanning zijn afgelopen vrijdag gehuldigd voor hun respectievelijk 55- en 50-jarig lidmaatschap van Vrouwen van Nu, afdeling Zweeloo. Dat gebeurde aan de voet van de Jantina Hellingmolen in Aalden.

Lees meer...
 
Hangende bloembakken zorgen ...

... voor verbinding tussen Aalden en Zweeloo. Vorig jaar zag Mientje Harmsen de bloembakken aan de lantaarnpalen in Aalden hangen. Ze vond het mooi en fleurig staan en dacht het goed te kunnen gebruiken om de verbinding tussen de twee dorpen Aalden en Zweeloo te laten zien.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 8 van 197

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Cbs De Schutse doet mee aan de Schoenendoosactie

In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom vragen wij u om mee te doen aan de Schoenendoosactie. We geven kinderen ver weg een schoenendoos vol...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

Onderhoud bos Witte Zand Meppen

De komende tijd zal er onderhoud plaatsvinden aan ons bos aan de Middendorpstraat – Bollekuilenweg (achter de Camping ’t Witte Zand in Meppen). Gezien de omvang zal dit machinaal gebeure...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

Compleet vernieuwde verkoopactie VV Sweel

De gezamenlijke verkoopactie van VV Sweel is al jaren een traditie, gezellig samen de deuren langs om huis aan huis lekkernijen te verkopen met als doel een mooie opbrengst voor VV ...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder
Willekeurige foto