Algemeen nieuws
NL Doet

Een mooi en opgeknapt Korenhofplein met dank aan de vrijwilligers van NL Doet. Afgelopen zaterdag waren in Aalden en omstreken vrijwilligers op de been in het kader van NL Doet. Bij de Korenhof was een klusclubje fanatiek in de weer. Het leverde een fraai en fleurig Korenhofplein op.

Lees meer...
 
Demontabele ren geplaatst in dierenkampje Zweeloo.

Woensdag 12 mei was het dan zo ver: de demontabele ren is geplaatst in het dierenkampje Zweeloo. Met een klein groepje vrijwilligers is het bouwpakket in elkaar gezet. Dat bleek een peulenschil te zijn, want binnen anderhalf uur stond hij geheel gemonteerd op zijn plek.

Lees meer...
 
Vreemde vogels struinen rond in de Vogelkijkhut…..
De eind 2018 geopende vogelkijkhut - achter op de Aelder Esch in Aalden - is voor velen inmiddels een markante plek geworden. Er worden de meest uiteenlopende vogels geobserveerd en de laatste tijd ook behoorlijk vreemde vogels……..
Lees meer...
 
Niet maaien, maar zaaien ...

  ... werpt zijn vruchten af in berm Barkmeerweg Meppen. “Dit is een prachtig voorbeeld hoe we de natuur kunnen redden”. Stichting Bloeiend Landschap in Coevorden zet zich sinds jaar en dag in voor een ecologisch bermbeheer.

Lees meer...
 
Gert en Floris openen “Herberg de Aelderstroom”

Wapperend linnen in het gras.
Kennismaking:
Martine Ponstein ging afgelopen donderdag op bezoek bij haar buren van Herberg de Aelderstroom.

Lees meer...
 
Darling-Dog-Store heeft eigen Dierenhoekje bij Creannetta
Thalita Daling van Darling-Dog-Store in Zwiggelte heeft sinds afgelopen week haar eigen Darling Dierenhoekje in het winkelpand van Creannetta aan de Aelderstraat 44. “Voor mij super spannend en een nieuw avontuur”, zegt de voedingsdeskundige voor honden.
Lees meer...
 
Jan en Hanna: echtpaar op wie leeftijd geen vat krijgt

Diamanten bruidspaar Dolfing verrast door muzikaal optreden buren. Jan en Hanna Dolfing uit Zweeloo werden maandag behoorlijk verrast. Eerst met een feestelijk versierde woning, veel felicitaties en in de middag kwam loco-burgermeester Jeroen Huizing het diamanten bruidspaar persoonlijk feliciteren.

Lees meer...
 
Activiteit Hemelvaartsdag PKN Aalden

Namens de kerk van Aalden hebben Hilly Popken en Anke Kamman iets georganiseerd op Hemelvaartsdag. “We deden het wel vaker, maar de laatste jaren gebeurde het niet meer,” aldus de beide vrouwen, “dat we op Hemelvaartsdag een vroege wandeling organiseerden, met afsluitend een ontbijt, en een kerkdienst.”

Lees meer...
 
Donkere wolken hangen boven het Tiny House plan in Aalden

Initiatiefnemers doen ultieme poging om gemeenteraad te overtuigen van nut en noodzaak van park. Initiatiefnemers van het bouwplan Tiny House park De Molenesch in Aalden nemen geen genoegen met de afwijzing van de gemeente Coevorden om mee te werken de plannen verder te ontwikkelen.

Lees meer...
 
Koningsdag 2021 : Een prachtige en zonnige dag!

Wat was het dinsdag 27 april een prachtige, zonnige dag. In totaal 25 gezinnen hadden zich aangemeld voor de fotopuzzeltocht. Wat hebben we hierop enthousiaste reacties gehad. Leuk om te horen dat ook de Knooppunt Fietsroute is gefietst.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 197

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Cbs De Schutse doet mee aan de Schoenendoosactie

In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom vragen wij u om mee te doen aan de Schoenendoosactie. We geven kinderen ver weg een schoenendoos vol...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

Onderhoud bos Witte Zand Meppen

De komende tijd zal er onderhoud plaatsvinden aan ons bos aan de Middendorpstraat – Bollekuilenweg (achter de Camping ’t Witte Zand in Meppen). Gezien de omvang zal dit machinaal gebeure...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

Compleet vernieuwde verkoopactie VV Sweel

De gezamenlijke verkoopactie van VV Sweel is al jaren een traditie, gezellig samen de deuren langs om huis aan huis lekkernijen te verkopen met als doel een mooie opbrengst voor VV ...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder
Willekeurige foto