Algemeen nieuws
Meppenaren hangen wensen in de boom

Kerstmis en Oud & Nieuw vieren we in de hardste lockdown tot dusverre. Drukke kerstdiners en borrels met het huis vol familie en vrienden waren niet aan de orde en ook Oud & Nieuw verloopt heel anders dan normaal.

Lees meer...
 
Lieselotte Heederik

Lieselotte Heederik (43) woont met haar man Guido en dochter Janne (10) in Bandung op West-Java. Haar band met Zweeloo is innig: Kerst en jaarwisseling viert Lieselotte aan het Klooster met moeder, familie en naboars.Ze maakte een impressie over een zeer bewogen en indringend jaar 2020

Lees meer...
 
Nieuwjaarsgroet van Henk, Tineke en Fenrik Hegen:
“Ein guten Rutsch ins neues Jahr und bleibt gesund!”.Ruim anderhalf jaar na de emigratie hebben Henk (56), Tineke (54) en Fenrik (23) Hegen bepaald geen spijt dat ze uit Nederland vertrokken.
Lees meer...
 
TastyBasics uit Aalden genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award

Nadat TastyBasics afgelopen september de Jaarprijs Goede Voeding 2020 heeft gewonnen, zijn ze nu ook genomineerd voor de Gezonde Innovatie Award.

Lees meer...
 
Geplande Kerstavondwandeling van 24 december gaat niet door

Beide kerken organiseren wel online Kerstavonddienst vanaf 19.30 uur. In de vorige editie van O.E.K. stond de uitnodiging van beide kerken voor de Kerstavondwandeling, die in plaats zou komen van de Kerstnachtdienst.

Lees meer...
 
Bankjes bij de Aeldermeul worden opgeknapt

De drie zitbankjes bij de Jantina Hellingmolen worden binnenkort opgeknapt. De zitbanken hebben de tand des tijds niet getrotseerd en worden daarom in een nieuw jasje gestoken.

Lees meer...
 
‘Driving home for Christmas’
Onderweg naar huis. ‘Driving home for Christmas’ van Chris Rea is een van de meest bekende kerstliedjes en in deze tijd vaak op de radio te horen. In dat nummer zingt Chris Rea hoe hij op weg is naar huis, over de files, de stoplichten.
Lees meer...
 
Indienen aanvraag dorpsbudget Aalden 2020/2021

Ook dit jaar heeft Dorpsbelangen Aalden een dorpsbudget van € 20.000 van de gemeente Coevorden ontvangen ter verdere verbetering van de leefbaarheid in het dorp.

Lees meer...
 
Kerstwensboom

Er komt vanaf 19 december een Kerstwensboom op het pleintje voor de kerk in Aalden te staan. De kerstbal, te vinden in OEK, mag u/ mogen jullie  beschrijven of kleuren, kan in de bus bij de kerk in Aalden worden gedeponeerd.

Lees meer...
 
Sandra de Boer : “Meppen is een plek waar ik me eindelijk thuis kan voelen”

Met klankschalensessies hoop creëren, angst transformeren én liefde manifesteren in corona tijd. Ze woonden in het Zuid-Hollandse Hendrik Ido Ambacht. In de drukke stad was het nooit stil. Ze wilden het anders, ze wilden wonen op een mooie plek met volop ruimte en dicht bij de natuur.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 189

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Darling-Dog-Store heeft eigen Dierenhoekje bij Creannetta

Thalita Daling van Darling-Dog-Store in Zwiggelte heeft sinds afgelopen week haar eigen Darling Dierenhoekje in het winkelpand van Creannetta aan de Aelderstraat 44. “Voor mij super spannend en een nieuw avo...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder

Jan en Hanna: echtpaar op wie leeftijd geen vat krijgt

Diamanten bruidspaar Dolfing verrast door muzikaal optreden buren. Jan en Hanna Dolfing uit Zweeloo werden maandag behoorlijk verrast. Eerst met een feestelijk versierde woning, veel felicitaties en in de middag kwam lo...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder

Activiteit Hemelvaartsdag PKN Aalden

Namens de kerk van Aalden hebben Hilly Popken en Anke Kamman iets georganiseerd op Hemelvaartsdag. “We deden het wel vaker, maar de laatste jaren gebeurde het niet meer,” aldus de beide v...

dinsdag, 11 mei 2021

Lees verder
Willekeurige foto