Algemeen nieuws
Donkere wolken hangen boven het Tiny House plan in Aalden

Initiatiefnemers doen ultieme poging om gemeenteraad te overtuigen van nut en noodzaak van park. Initiatiefnemers van het bouwplan Tiny House park De Molenesch in Aalden nemen geen genoegen met de afwijzing van de gemeente Coevorden om mee te werken de plannen verder te ontwikkelen.

Lees meer...
 
Koningsdag 2021 : Een prachtige en zonnige dag!

Wat was het dinsdag 27 april een prachtige, zonnige dag. In totaal 25 gezinnen hadden zich aangemeld voor de fotopuzzeltocht. Wat hebben we hierop enthousiaste reacties gehad. Leuk om te horen dat ook de Knooppunt Fietsroute is gefietst.

Lees meer...
 
Möpper likeurtje van de Palms
Jolanda Stultiens : “Een likeurtje met zo’n verhaal spreekt mensen altijd aan”. Möpper likeurtje van de Palms : een lekkernij die je móet je proeven !Bijna elk dorp heeft wel een eigen likeurtje, jam of bier. Meppen had dat tot dusverre nog niet. Met de introductie van ’t Möpper likeurtje van de Palms is dat nu rechtgezet.
Lees meer...
 
Realisatie nieuw schoolplein basisschool De Schutse

In de afgelopen weken is er hard gewerkt door ouders, dorpsgenoten en professionals om een nieuw schoolplein te realiseren. Een nieuw schoolplein waarbij bewegen, het buiten leren en de groene aankleding zeer belangrijke factoren zijn.

Lees meer...
 
Allround brandweerman Harry Smit (61) krijgt Koninklijke onderscheiding

Harry en Zwaantje voelen zich – samen met hondje Cosita – helemaal thuis aan Middendorpsstraat in Meppen. Harry Smit kreeg vorige week maandag bij zijn woonhuis in Meppen een groots onthaal. De 61-jarige Smit ontving een koninklijke onderscheiding vanwege zijn grote verdiensten voor de vrijwillige brandweer in De Krim en zijn betrokken rol in de samenleving.

Lees meer...
 
Santé Haarmode heeft een nieuwe collega!
Wij verwelkomen Aletta Wijnands in ons team. Aletta heeft 20 jaar allround kapperservaring. Waarvan 11 jaar een eigen salon te hebben gehad. Ze komt ons team versterken op de maandag en donderdag.
Lees meer...
 
Politieman Oebel Ubels (66) zwaait af na 46 jaar:

‘Ik sluit een imposant hoofdstuk uit mijn leven af’. Een half mensenleven diende Oebel Ubels in diverse functies de politie. De 66-jarige Meppenaar zwaaide afgelopen vrijdag met een voldaan gevoel af.

Lees meer...
 
Epke en Tineke Wiersma hebben ....

 ....hechte band met het  kerkje van Zweelo. Van huis uit zijn Epke en Tineke Wiersma kerkelijk opgevoed, Tineke vanuit een Katholiek gezin en Epke uit een Nederlands Hervormd gezin.

Lees meer...
 
Aangepaste Dodenherdenking in Zweeloo

Ten gevolge van de maatregelen rondom de Covid-19 pandemie zal er dit jaar op 4 mei in Zweeloo wederom geen reguliere Dodenherdenking plaats kunnen vinden.

Lees meer...
 
Sweel 4 verrast Willem en Janneke Oosting

Voor het vriendenteam van Sweel 4 is het vanzelfsprekend dat je teamgenoten ook buiten het veld helpt als dat nodig is. Spelers van Sweel 4 reisden afgelopen week voor een dankbaar en mooi klusje naar Willem en Janneke Oosting in Westerbork.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 197

Zoeken in de site

Laatste nieuws

Fietspad richting Broekstukkenweg in Zweeloo ...

... gaat door, moet er medio 2023 liggen. Een hartenwens van Matine en Johan Kamps gaat eindelijk in vervulling, de aanleg van een fietspad vanaf de N381 tot aan de Broekst...

dinsdag, 30 november 2021

Lees verder

Ruimtegebrek, vier kerkbanken over

Heel veel dorpsbewoners hebben wel eens op de kerkbanken in de kerk van Zweeloo gezeten. Hoe mooi zou het zijn als je dit thuis ook kun...

dinsdag, 30 november 2021

Lees verder

Cbs De Schutse doet mee aan de Schoenendoosactie

In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom vragen wij u om mee te doen aan de Schoenendoosactie. We geven kinderen ver weg een schoenendoos vol...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder
Willekeurige foto