Kunst en cultuur
Het Frensenhoes in Meppen is tweede thuis voor Bert Wubs (76) uit Froombosch

“Voor mij is het een leuke hobby waaraan ik nu al meer dan tien jaar heel veel plezier beleef”. Vrijwilligers vormen de kurk waar de maatschappij op drijft.  Mensen die doen wat nodig is, zonder daarvoor ooit een cent te ontvangen.

Lees meer...
 
Filmclub Aalden-Zweeloo hervat ...
... na ruim 1,5 jaar weer met Feelgood én ontmoeting! Na ruim 1,5 jaar is het nu eindelijk weer zo ver! De Filmclub Aalden – Zweeloo heeft een datum geprikt om de eerste film van dit jaar aan belangstellenden te tonen!
Lees meer...
 
Kinderboekenweek: worden wat je wil!

Weet jij al wat je worden wilt later? Kom naar de bieb en maak kennis met mensen met een leuk, bijzonder of stoer beroep en kom er van alles over te weten.

Lees meer...
 
Dorpswandeling door Zweeloo en Aalden

Op woensdag 20 oktober organiseert Tourist Info Zweeloo een cultuurhistorische wandeling door het schilderachtige Zweeloo en Aalden. Een gids vertelt over de geschiedenis van beide dorpen.

Lees meer...
 
Kunstenaar Petra Kuiper exposeert op 60ste Zweeler Palet

Het Zweeler Palet organiseert van zaterdag 16 oktober t/m zondag 7 november 2021 een expositie in de kerk van Zweeloo. Kunstenaar Petra Kuiper uit Emmen exposeert met schilderijen en objecten.

Lees meer...
 
Najaarsexpositie Kunstkring Zweeloo
Acht leden van Kunstkring Zweeloo exposeren hun vrije werk tijdens een najaarsexpositie. Vanaf zaterdag 9 oktober t/m zaterdag 6 november is het werk te zien in de kunstenaarsherberg, Hoofdstraat 15 in Zweeloo (achter Bistro Tante Sweel).
Lees meer...
 
Bommelding

Muziekvereniging BOM doet ook dit jaar mee aan Rabo clubsupport georganiseerd door de Rabobank. De Rabobank geeft elk jaar een deel van de winst terug aan de maatschappij.

Lees meer...
 
Drie buurmannen Jantina Hellingmolen slagen voor molenaarsdiploma

Hans, Willem en Ron willen steentje bijdragen aan behoud monument. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: drie buurmannen van de Jantina Hellingmolen in Aalden die glansrijk slagen voor het molenaarsdiploma.

Lees meer...
 
Fietstocht langs inspirerende plekken…DichterBijZweeloo
Stichting Kunstenaarsdorp Zweeloo -uitgever van de dichtbundel DichterBij Zweeloo- introduceert een nieuwe fietstocht. De route van ca 20 km is op basis van het knooppuntennetwerk en voert langs plekken in en om Zweeloo die in dichtvorm in de bundel beschreven staan.
Lees meer...
 
Jaarlijkse schilderdag succesvol

31 Schilders ‘plein air’ aan het werk in Zweeloo. De jaarlijkse schilder dag van Tourist Info Aalden/Zweeloo is afgelopen zaterdag succesvol verlopen. De dag werd voor de 13e keer georganiseerd en vond ditmaal plaats in Zweeloo.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 2 van 106

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Henk-Jan Tangenberg brengt ...

... oude piratenhit als kerstsingle. "De Zilveren Ster‘’ zo heet de nieuwe kerstsingle van Henk-Jan Tan...

dinsdag, 30 november 2021

Lees verder

Sinterklaasfeest

Wauw! Jongens en Meisjes wat is het een spetterend en geslaagd Sweeler Sinterklaasfeest geweest afgelopen zaterdag. Ik heb veel kinderen ontmoet en wat hebben we een plezier gehad. Ik wil de ...

dinsdag, 23 november 2021

Lees verder

Het Sweeler Sinterklaasfeest

Hallo Jongens en Meisjes! Eindelijk gaan we elkaar weer zien! Op zaterdag 20 november komen Sinterklaas en zijn Pieten een feestje vieren in Zweeloo. Natuurlijk vinden wij het leuk om jul...

dinsdag, 16 november 2021

Lees verder
Willekeurige foto