Kunst en cultuur
Tentoonstelling en fietsroutes Gezichten van de Bevrijding

Op vijf locaties zijn in de gemeente Coevorden tot en met augustus 2021 tijdelijke tentoonstellingen geopend waar de Gezichten van de Bevrijding getoond worden.

Lees meer...
 
Happen en Grappen smaakt naar meer!

Een avond vol gezelligheid en cabaret bij Grand Café LiBo. Wie omstreeks 13.00 uur door de Aelderstraat reed had nog niet in de gaten dat er iets bijzonders te gebeuren stond, maar anderhalf uur later stond er een heus podium voor een avond vol gezelligheid en cabaret. In samenwerking met Theater Hofpoort organiseerde Grand Café Libo de eerste ‘Happen en Grappen’.

Lees meer...
 
59e editie Zweeler Palet
Annet Hamster en Harry Schomaker exposeren tijdens 59e editie Zweeler Palet. Het Zweeler Palet organiseert van 24 juli tot en met 22 augustus 2021 een expositie in de kerk van Zweeloo. De kunstenaars zijn Annet Hamster uit Assen met keramisch werk en Harry Schomaker uit Ter Apel met schilderijen (werkmantechnieken).
Lees meer...
 
Historische Vereniging Zweeloo;

Nieuwe leden welkom! Sinds het uitbreken van de Corona-epidemie ligt het verenigingsleven zo goed als stil, een gegeven waar vrijwel alle verenigingen noodgedwongen mee te maken hebben gekregen helaas. Uiteraard geldt dit ook voor de Historische Vereniging Zweeloo ( hierna te noemen HVZ).

Lees meer...
 
Buitenschilderdag in Zweeloo

‘Plein Air’ schilderen in en om het karakteristieke  Zweeloo. Op zaterdag 11 september vindt de jaarlijkse buiten schilder dag van Tourist Info Aalden/Zweeloo plaats i.s.m. Stichting Kunstenaarsdorp Zweeloo.

Lees meer...
 
Verbonden in Verhalen

Coevorden Culturele gemeente 2021 – 2022. De gemeente Coevorden heeft het culturele stokje overgenomen van de gemeente Midden Drenthe. De gemeente heeft als thema “Verbonden in Verhalen” gekozen.

Lees meer...
 
Duizenden vogels van keramiek

Duizenden vogels van keramiek vullen gedurende de zomermaanden de vloeren en wanden van CBK Rensenpark. Myrte van Dijk maakte voor dit bijzondere project vogels van klei in samenwerking met vele vrijwilligers!

Lees meer...
 
Solo-Expositie "Het dagelijks leven inspireert..."
Stichting Kunstenaarsdorp Zweeloo organiseert haar eerste expositie in 2021. Na ruim een jaar leegte in haar ‘huiskamer’ hoopt zij nu weer elke zes weken een nieuwe expositie te kunnen openen.
Lees meer...
 
Folk Veur Volk Festival 2021 gaat niet door
Na een zorgvuldige overweging van de verschillende mogelijkheden waarop wij het Folk Veur Volk Festival 2021 naar de huidige regelgeving, zouden kunnen inrichten, zijn we jammer genoeg tot de conclusie gekomen dat we dit jaar geen FvvF zullen organiseren.
Lees meer...
 
Sweelpop komt er weer aan!

Op vrijdag 20 augustus zal Zweeloo weer uit haar voegen knallen! Dit jaar alweer de 39e editie van Sweelpop! Met het mooie bericht van het kabinet dat de corornamaatregelen voor eendaagse evenementen versoepeld worden, zijn wij ondertussen druk bezig met het organiseren van de 39e editie.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 102

Zoeken in de site

Kunst & cultuurnieuws

Tentoonstelling en fietsroutes Gezichten van de Bevrijding

Op vijf locaties zijn in de gemeente Coevorden tot en met augustus 2021 tijdelijke tentoonstellingen geopend waar de Gezichten van de Bevrijding getoond worden....

dinsdag, 27 juli 2021

Lees verder

Happen en Grappen smaakt naar meer!

Een avond vol gezelligheid en cabaret bij Grand Café LiBo. Wie omstreeks 13.00 uur door de Aelderstraat reed had nog niet in de gaten dat er iets bijzonders te gebeuren sto...

dinsdag, 27 juli 2021

Lees verder

59e editie Zweeler Palet

Annet Hamster en Harry Schomaker exposeren tijdens 59e editie Zweeler Palet. Het Zweeler Palet organiseert van 24 juli tot en met 22 augustus 2021 een expositie in de kerk van Zweeloo. De ...

dinsdag, 20 juli 2021

Lees verder
Willekeurige foto