Zweeloo Digitaal
Nieuws
’t Witte Zand gaat over in andere handen
Camping en groepsaccommodatie ’t Witte Zand in Meppen gaat begin april over in andere handen. Na bijna dertig jaar vinden Jans (65) en Hettie (64) Manting de tijd rijp om het over te dragen. Carlo (57) en Carien (53) Veeger uit Texel worden de nieuwe eigenaren.
Lees meer...
 
Fraai foto-herinneringsboek zet kroon op werk ..
... van VTRB Zweeloo én 44 (!) gerealiseerde projecten. Met een fraai vormgegeven fotoboek kijkt het bestuur van de Vereniging Toeristisch Recreatief Belang Zweeloo (VTRB) terug op een mooie periode, waarin liefst 44 toeristische en recreatieve projecten in de Zweeler dorpen - mede dankzij een bijdrage van de VTRB - konden worden gerealiseerd.
Lees meer...
 
TIP Zweeloo breidt haar diensten uit

TIP Zweeloo breidt haar diensten uit. Vanaf vrijdag 13 augustus is het mogelijk om bij Tourist Info Zweeloo pasfoto’s te laten maken. Deze dienst neemt TIP over van Hollander. Zo is het weer mogelijk om in Zweeloo/Aalden pasfoto’s te laten maken. De dagen waarop pasfoto's gemaakt kunnen worden zijn maandag en vrijdag, tijdens de openingsuren.

Lees meer...
 
Drentse gemoedelijkheid al 50 jaar visitekaartje De Bronzen Emmer
Vakantieoord De Bronzen Emmer in Meppen viert dit jaar het 50-jarig jubileum. Een mijlpaal om bij stil te staan.Bij de receptie van het vakantieoord aan de dorpsrand van Meppen doen Henk Kamping, Geanne Kamping, Alja Scholing en Bas van de Water hun verhaal.
Lees meer...
 
Nieuw wandelnetwerk Coevorden

Vanaf 28 april, wanneer de TIP kantoren hun deuren weer openen (Aalden/Zweeloo vanaf 1 juni), is de nieuwe wandelknooppuntenkaart van Coevorden verkrijgbaar! De wandelknooppuntenkaart is gerealiseerd door Recreatieschap Drenthe.

Lees meer...
 
TIP Coevorden, Sleen en Gees gaan weer open!

Drie van de vier TIP (Tourist Info Punt) in gemeente Coevorden openen vanaf woensdag 28 april weer haar deuren voor bezoekers en toeristen. Het gaat hierbij om TIP Coevorden, Sleen en Gees. TIP Zweeloo blijft vooralsnog gesloten. We hopen dat wij in juni ook daar weer onze gasten kunnen verwelkomen.

Lees meer...
 
VTRB opent nieuwe aanvraagronde voor het verkrijgen van een  financiële bijdrage

De Vereniging Toeristisch Recreatief Belang (VTRB, voorheen VVV) heeft nog geld beschikbaar voor toeristische, recreatieve projecten voor de gemeenschap van Zweeloo en omliggende dorpen (de voormalige gemeente Zweeloo). Door middel van een bijdrage van de VTRB zijn de afgelopen jaren al veel leuke projecten van de grond gekomen.

Lees meer...
 
Nazomergasten

Gebruik makend van de titel van het TV-programma “Zomergasten” publiceerde OEK de afgelopen zomermaanden een serie over…… zomergasten. Maar wel heel bijzondere: mensen die al sinds jaar en dag hun vakanties in Drenthe, en meer specifiek in onze regio doorbrengen. Onze verslaggeefster ging met hen in gesprek en was geïnteresseerd naar hun verhaal. Wat bracht hen naar Zweeloo en waarom bleven zij komen? Vandaag het voorlopig laatste verhaal in de serie (Na)Zomergasten: Rotterdams echtpaar al vijftig jaar vaste klant in Wezup: Jelle en Ali opgenomen in Hegen-familie

Lees meer...
 
Zomergasten

Amsterdams echtpaar al meer dan zeventig jaar verknocht aan Drenthe.

Gebruik makend van de titel van het TV-programma “Zomergasten” zal OEK deze zomermaanden een serie artikelen wijden aan……….. juist……… zomergasten. Maar wel heel bijzondere: mensen die al sinds jaar en dag hun vakanties in Drenthe, en meer specifiek in onze regio doorbrengen. Wat bracht hen er toe hier naar toe te komen destijds? En waarom bleven zij komen?

Lees meer...
 
19-jarige Aaldenaar kijkt terug op fantastische én leerzame periode in Marmaris

Reisleidster Laura Nijman houdt hoofd koel tijdens hectische taferelen in Turkije.

Een reisleidster moet op alles voorbereid zijn. Laura Nijman kan er over meepraten. De 19-jarige Aaldenaar werkte de afgelopen weken namens reisorganisatie Beachmasters in de Zuid-Turkse badplaats Marmaris. Ze zorgde ervoor dat het de vakantievierende Nederlanders aan niets ontbrak, maar hield haar hoofd ook koel toen Turkije werd opgeschrikt door een couppoging. ‘Ik ben niet in paniek geraakt. De eerste zorg was de veiligheid van onze gasten te garanderen. We hebben hen zo goed mogelijk proberen te informeren en gerust te stellen.’

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2
Willekeurige foto